Ulaz za korisnike

Dizajniranje kupaonica

Dizajniranje kupaonica

Pod pojmom dizajn kupaonice podrazumijevamo podjelu i dizajn kupaonice. U tom smislu se može tražiti savjet od dizajnera interijera. Oni dizajniraju prostor prema željama i idejama kupca zajedno s vlastitim idejama.

U dizajn kupaonice uključujemo izgled prostorije, dakle na kojem mjestu bi se trebao postaviti tuš ili wc, ali isto tako je u to uključen i izbor odgovarajućih sanitarija i namještaja ili pločica ili tapeta ili izbor boja.

Pritom postoji više mogućnosti. Mnoge tvrtke za sanitarije nude dodatnu pomoć arhitekata koji pomažu kupcima kod dizajniranja kupaonice te ih savjetuju kod izbora različitih materijala, izbora boja ili statusa pojedinih sanitarija uzimajući u obzir specifične potrebe kupca.

Postoje razne vrste kupaonskih dizajna. Prema tome imamo minimalističku ili purističku kupaonicu. Prostor je ograničen na ono što je apsolutno neophodno. Zatim su tu i kupaonice s mnogim uljepšanjima i romantičnim stilom. Međutim, ovdje postoje različiti smjerovi stila.Foto: villeroy-boch.com.