Ulaz za korisnike
EMAT - 9. međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme.

EMAT - 9. međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme.

Opis

O sajmu

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da će se na Zagrebačkom Velesajmu u terminu od 04 .- 07. travnja 2017. održati 

EMAT - 9. međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme.

Kao i svih proteklih godina EMAT se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša i energetike Republike Hrvatske s kojim pripremamo niz kvalitetnih stručnih skupova na kojima će se obraditi aktualne teme zaštite okoliša i gospodarenja otpadom. 

Želeći doprinijeti naporima hrvatskog gospodarstva u podržavanju i poticanju procesa usmjerenih na održivi razvoj, kao društveno, socijalno svjesna institucija, EMAT organiziramo s ciljem jačanja svijesti o potrebi ekološkog pristupa u svim segmentima gospodarskog razvoja.

Sajam nudi upoznavanje i prezentacije novih tehnologija za održivi razvoj te razmjenu stručnih i znanstvenih iskustava s područja prevencije onečišćenja, komunalnog gospodarstva, urbanog uređenja, zaštite okoliša i života u njemu.

EMAT je ove godine osnažen terminskim zajedništvom sajmova

GRADITELJSTVO
(građenje i opremanje)
INTERKLIMA
(grijanje, klimatizacija, obrada pitkih voda i obnovljivi izvori energije)
,
INTERPROTEX
(zaštita osoba i imovine)

kompatibilnih programa izlaganja i terminski objedinjenih pod nazivom

PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.

Jednako tako, navedeni sajamski projekti prezentiraju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti a time izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti te podizanju razine potražnje poslovnih subjekata i krajnjih korisnika.

Materijali