Ulaz za korisnike
GRADITELJSTVO - 40. međunarodni sajam građenja i opremanja

GRADITELJSTVO - 40. međunarodni sajam građenja i opremanja

Opis

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da će se na Zagrebačkom Velesajmu u terminu od 04. - 07. travnja 2017. održati

GRADITELJSTVO - 40. međunarodni sajam građenja i opremanja

Na sajmu GRADITELJSTVO prezentirat će se izlagači energetski učinkovitih građevinskih materijala, građevinske stolarije, rasvjete, opreme za unutarnje uređenje te tehničko-tehnološka rješenja koja podižu energetsku učinkovitost zgrade u svim fazama vijeka trajanja.

Uz izlagački dio, tijekom sajma  održat će se i bogat program stručnih manifestacija a središnji događaj će biti DAN GRADITELJA na kojem će se  razmatrati aktualne teme s područja graditeljstva i energetske učinkovitosti.

Sajam GRADITELJSTVO dugogodišnji je značajan čimbenik sektorske prepoznatljivosti i njegove održive konkurentnosti.

Za hrvatske proizvođače, sudjelovanje na ovom sajmu znači doprinos bržem stvaranju njihovih robnih marki i potvrdu prisutnosti na tržištu što pridonosi povećanju međunarodne konkurentnosti.

GRADITELJSTVO je ove godine osnaženo terminskim zajedništvom sajmova

INTERKLIMA

(grijanje, klimatizacija, obrada pitkih voda i obnovljivi izvori energije) EMAT 

(zaštita okoliša i komunalna oprema) INTERPROTEX 

(zaštita osoba i imovine)  

kompatibilnih programa izlaganja i terminski objedinjenih pod nazivom

PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.

Jednako tako, navedeni sajamski projekti prezentiraju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti a time izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti te podizanju razine potražnje poslovnih subjekata i krajnjih korisnika.

 

Materijali