Ulaz za korisnike

Električni radijatori

Električni radijatori

Električni radijatori su električna grijna tijela s uljnim punjenjem, bez mirisa, postojana na mraz, sigurna od vatre i eksplozija, moguća s čvrstim priključkom ili na kotačima, pogodna kao prijelazno ili dodatno grijanje za prostorije koje se ne koriste stalno.

Zamjena starog električnog radijatora i termostata za štedljive modele smanjuju troškove grijanja i povećavaju udobnost.

Moderni radijatori: optimalno korištenje topline

Sa modernism radijatorima niske temperature možete uštedjeti do 15 posto energije. Posebno u odnosu na stari radijator, radijatori niže temperature troše puno manje energije i imaju znatno nižu polaznu temperaturu: čak  sa 55 ° C tople vode pružaju toplinu i udobnost u kući, dok stari radijatori trebaju do 90 ° C tople vode. Njihova najveća prednost je njihova brza reakcija: moderni radijatori reagiraju ekstremno brzo na toplinske dobitke i gubitke. To štedi dragocijenu energiju grijanja i osigurava konstantnu u ujednačenu razinu temperature.

Posebno učinkovito: Kombinacija sa novim grijačem

Radijatori niže temperature rade učinkovitije u kombinaciji sa odgovarajućim ogrijevnim kotlom. No, promjena se ne treba dogoditi odjednom: puno aktualnih radijatora su prilagođeni za normalnu i nisku temperaturu. Tako se već može energija uštedjeti sa starim radijatorom.