Ulaz za korisnike
Izaberite kategoriju
Imate tvrtku?

Kreirajte svoj profil i privucite kupce i klijente

Registrirajte se »

Izgradnja balkona

Izgradnja balkona
Saznajte sve što Vas zanima vezano uz izgradnju balkona, za kompletnu izgradnju balkona, Nađite dobaljača gdje se mogu kupiti proizovdi za izgradnju balkona i zatražite ponudu

Pod pojmom igradnja balkona podrazumijevamo postavljanje platforme na zgradi koja je iznad tla i koja se proteže od zgrade. Postoje različite vrste balkona koji su obuhvaćeni po vanjskim zidovima. Ti balkoni se nazivaju uvale. Postoje još i balkoni koji su u zgradi te su s tri strane omeđeni. Takvi balkoni se nazivaju lođe. Područje na ili ispod razine prizemlja se naziva terasa a kada je to područje pokriveno tada se naziva veranda.

Od sredine prošlog stoleća, balkon je postao sastavni dio novih zgrada. Balkoni se mogu nadograditi i na već postojeće zgrade. To zahtijeva poseban dizajn kojega radi arhitekta.
Statika balkona mora biti točno provjerena te se mora izabrati ispravan materijal. Kod gradnje balkona postoje tvrtke koje su se specijalizirale samo za izgradnju balkona i sličnog, ali izgradnju balkona također mogu preuzeti i drugi obrti.

Pod pojmom garaža podrazumijevamo mjesto koje se zaključava i koje je ograničeno čvrstim zidovima gdje se mogu ostaviti prijevozna sredstva, uglavnom automobili. Postoje različite tvrtke koje se bave izgradnjom garaža.Foto: schoeck.at

Članci

Još članaka ...