Ulaz za korisnike

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj

Viseći ormarići, donji i gornji ormarići kao i pojedinačni elementi za oblikovanje zidova, koji ostavljaju dosta prostora u kupaoni izrađuju se od vodootpornog i paropropusnog materijala s podesivim ladicima, podnim policama, rasklopivim košarama za odlaganje rublja, mjestom za vagu, sušilo za kosu, kozmetičke, kupaonske ručnike itd.
 
Dimenzije kupaonskog namještaja su uglavnom usaglašene s sanitarnim prostorom. Umivaonik se primjerice može prebaciti ili integrirati u donji ormarić. Svjetiljke u kupaonici i na zrcalima kao i prekidači i utičnice također predstavljaju sistemske sastavne dijelove.

Kade

Kade se izrađuju od lijevanog željeza, emajliranog čelika, čeličnih spojnih materijala, pečene gline, plastike (akril, poliester) u različitim veličinama i oblicima (pravokutne, ovalne, okrugle, višekutne, trokutne) i to kao:

ugradbene kade (upuštene u pod tla) kade s omotačem, koji se može skidati ili oblikovati (s ugrađenim konvektorom za zagrijavanje kupaone) višenamjenske kade za kupanje i tuširanje, u ravnoj ili dubinskoj izvedbi, s uzdignutim rubom, kao kade za djecu, dvostruke kade kade za male prostore s ukošenim kutevima kade za sjedenje kod ograničenog prostora i za invalidne osobe specijalne kade za invalidne osobe (u obliku prilagođenom tijelu, sa klupicom za sjedenje koja se može iskidati, zatim kade s ugrađenim jakuzzijem, te kade sa zaštitom od klizanja.
 
Ugradbeni ormarići za kade

Specijalni namještaj za kupaone, koji koristi prazni prostor iza obloge kade i tako stvara dodatnu površinu za odlaganje, koji odgovara uobičajenim oblicima kada na tržištu. Frontalna strana se sastoji od okvira obloženog čvrstom spužvom, površina je obložena keramičkim pločicama.

Nosači kada

To je predoblikovani nosač od čvrste termoizolacijske spužve za ugradbene kade i tuš-kade. Nosač ujedno služi kao podloga za pločice.

Električni brzi grijači za kupaonice

Direktna grijaća tijela za manje prostore npr. WC, kupaonu itd.. Zrak se usisava kroz ventilacijske otvore, zagrijava se u uređaju i preko ventilatora emitira u prostoriju. Foto: villeroy-boch.com