Ulaz za korisnike
Imate tvrtku?

Kreirajte svoj profil i privucite kupce i klijente

Registrirajte se »

Podne i zidne obloge

Podne i zidne obloge
Pod pojmom podna obloga podrazumijevamo obloge koje se koriste na podu u zgradi. Postoje razne vrste podnih obloga kao što su tepisi, pločice ili parket. Podne obloge pokrivaju različite kategorije, teksilne obloge i ne-tekstilne obloge. Tekstilnim oblogama spadaju tkani tepisi, čupavi tepisi, pleteni tepisi ili prostirke. U ne-tekstilne obloge spadaju elastične obloge, i to linoleum, PVC ili čak obloge od pluta.

Postoje i tvrde obloge, u koje spadaju laminat, parket i drveni pod. Osim toga postoje i mineralni oblozi, u koje spadaju prirodni kamen, kamen za popločavanje ili keramičke pločice.

Prilikom gradnje zgrade, naročito kod gradnje poslovnih zgrada, mora biti odabrana posebna podna obloga, ovisno o korištenju.

Postavljanje različitih podnih obloga preuzimaju specijaliziranie tvrtke ili obrtnici. Tako postoje postavljači pločica ali i tvrtke, koje su specijalizirane na postavljanje tepiha. Nakon što je zgrada dovršena, prvu njegu podnih obloga vrši tvrtka za čišćenje zgrada. Na primjer, sa nanošenjem specijalnog sredstva za zaštitu na parket. Foto: agrob-buchtal.de

Članci

Još članaka ...