Ulaz za korisnike

Lijepljenje keramičkih pločica

  • Objavljeno: 06-04-2017

Opis

Poruka: Prethodno sam poslao zahtjev za ponudu vodoinstalaterskih radova. Kako se radi o različitim radovima podijelio sam ih u 2 zasebne neovisne cjeline. Ovo je zahtjev za ponudu za postavu keramičkih pločica na dograđenoj otvorenoj terasi stana (na 3. katu kuće) koja je manjim dijelom i lođa. Terasa je ukupno velika 25,5 m2 i treba 9 m' sokla. Sada postoje keramičke pločice na dijelu terase površine 7,30 m2 kao i sokl duljine 9 m'. To bi trebalo odstraniti, izravnati podlogu i potom postaviti nove keramičke pločice. U nastavku dajem popis potrebnih radova:

Troškovnik:    

A). Obijanje postojećih pločica:    m' 7,30
Obijanje postojećih pločica na natkrivenom dijelu terase uz odvoz i zbrinjavanje na deponij. Obračun po površini obijenih pločica.
   
B). Skidanje postojećeg sokla:  m' 9,00
Obijanje postojećeg sokla uz odvoz i zbrinjavanje na deponij. Obračun po duljini odstranjenog sokla.
   
C). Pločice: dobava materijala i polaganje vanjskih protukliznih keramičkih pločica na terasi, složene fuga na fugu (dimenzije pločica i veličina fuge po izboru investitora, a na sugestiju izvođaća radova) Pločice se polažu ljepilom na prethodno pripremljenu podlogu. U stavku ulazi izvedba pada na podu, te fugiranje masom za fugiranje u boji po izboru investitora. Obračun po površini postavljenih pločica.       
a)    materijal za izravnjane poda m2   25,50
b)    materijal - keramika (pločice) m2    25,50
c)    fleksibilno ljepilo, masa za fugiranje, te kompletan potrošni materijal za m2    25,50
d)    rad m2    25,50

D). Sokl: dobava materijala, izrada i postavljanje sokla visine 8 cm, izrađenog do kao i vanjske keramičke pločice. Pločice se polažu na prethodno pripremljenu podlogu zida. Obračun po duljini postavljenog sokla.
      
a)    materijal    m'    18,00
b)    fleksibilno ljepilo, masa za fugiranje i kompletan potrošni materijal  m'    18,00
c)    rad    m'    18,00

 

Materijali

Kontakt

Prijavite se na Ulazu za korisnike da biste vidjeli Kontakt podatke