Ulaz za korisnike
Aluminijska panelna stropna oplata

Aluminijska panelna stropna oplata

 • Aluminijske panelne stropne oplate
 • Proizvođač: Peri

Opis

SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata

Za stropove do 95 cm debljine

Pomoću SKYDECK sistema padajuće glave moguća je demontaža već nakon jednog dana (ovisno o debljini stropa i čvrstoći betona). Udarcem čekića oplata (paneli i uzdužni nosači) se upušta za 60 mm. Paneli se jednostavno odvajaju od betona te se odmah mogu koristiti za sljedeći takt. Time se reduciraju količine potrebnog materijala. Uzdužni nosači koji štede na podupiračima omogućuju primjenu jednog stropnog podupirača na 3,45 m² površine i do 40 cm debljine stropa čime se štedi vrijeme i pojednostavljuje poprečni transport montažnog materijala.

I SKYDECK uzdužni nosači i paneli imaju okapne rubove, rubovi panela zarezani sa stražnje strane osiguravaju jednostavno čišćenje, a samim time i kratko vrijeme montaže.

Na kraju montaže SKYDECK osigurava ravne linije oslonca. Sistemskim dijelovima brzo se montiraju područja izjednačavanja.

SKYDECK podestom postiže se sistematski slijed montaže i visoka sigurnost standardnih polja na rubovima stropa. Uzdužni nosač SLT 375 nudi istake od oko 1,30 m. Certificirani SKYDECK podest SDB s preklopnom ogradom sigurno se pozicionira pomoću SSH elementa za montažu. SKYDECK podest ima dopuštenu nosivost od 150 kg/m².

Prednosti

Prijevremena demontaža
SKYDECK ima padajuću glavu. Prijevremena demontaža moguća je već nakon prvog dana (ovisno o debljini stropa i čvrstoći betona). Time se reduciraju zalihe materijala na gradilištu budući da se paneli i uzdužni nosači odmah mogu koristiti za sljedeći takt. Radovi se ubrzavaju, a razdoblja s lošim vremenom koriste se za prijevremenu demontažu.

Rad bez umaranja
SKYDECK dijelovi su aluminijski. Ni jedan element nije teži od 15 kg. Zbog male pojedinačne težine SKYDECK se montira lako i bez umaranja.

Lagano čišćenje
SKYDECK smanjuje utrošak vremena i rada za čišćenje: uzdužni nosači sa zupčastom letvicom od plastike leže zaštićeni ispod panela - čišćenje stranica nosača stoga nije potrebno. Dijelovi imaju okapne rubove i praškasto su premazani.

Manje stropnih podupirača
SKYDECK ima uzdužne nosače koji štede podupirače. Potrebno je samo 0,29 podupirača / m² stropne površine. Manje stropnih podupirača znači uštedu vremena i više slobodnog prostora prilikom montaže te za poprečni transport oplatnog materijala.

http://www.peri.com.hr/proizvodi.cfm/fuseaction/anwendungen/subaction/anwendung/id/4.cfm

Materijali

 • SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata
 Veliki razmak između podupirača od 1,50 x 2,30 m štedi vrijeme i osigurava optimalnu slobodu kretanja kod poprečnog transporta materijala.

  SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata Veliki razmak između podupirača od 1,50 x 2,30 m ...

 • SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata
 Padajuća glava SFK omogućuje prijevremenu demontažu (ovisno o debljini stropa i čvrstoći betona). Pritom ostaju podupirači s padajućom glavom i pokrivna letvica, a paneli i uzdužni nosači mogu se koristiti za sljedeći takt.

  SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata Padajuća glava SFK omogućuje prijevremenu demontažu ...

 • SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata
 Okapni rubovi smanjuju utrošak vremena i rada za čišćenje.

  SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata Okapni rubovi smanjuju utrošak vremena i rada za ...

 • 
SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata
 1 standardno polje znači 3,45 m² montirane površine. Zahvaljujući uzdužnim nosačima SLT 225 to znači samo 0,29 podupirača / m².

  SKYDECK aluminijska panelna stropna oplata 1 standardno polje znači 3,45 m² montirane ...

Kontakti