Ulaz za korisnike

Stolari

Stolari

Pod pojmom stolari podrazumijevamo obrtnike koji proizvode i ugrađuju različite namještaje u skladu s individualnim potrebama klijenata. Glavna prednost stolara nasuprot trgovine namještajem se uglavnom sastoji u tome što je kod stolara željeni namještaj prilagođen trenutnoj stambenoj situaciji.

Pa je tako primjerice moguće iskoristiti neiskorištenu nišu sa savršeno usklađenim ormarom bez potrebe dugog traženja odgovarajućeg komada namještaja. Sukladno tome, mogu se i druga rješenja planirati koja nisu dostupna u odgovarajućem obliku u niti jednoj trgovini namještaja.

Ako angažirate stolara da planira i izgradi određeni komad namještaja, dobit ćete i veliku fleksibilnost, budući da si možete gotovo sve vrste drva i drugih materijala odabrati za željeni komad namještaja. Osim toga, imate mogućnost odabira psoebnih tonova boja, premaza i elemenata, tako da je namještaj uvijek prilagođen zahtjevima kupaca. Stolari cijene za svoj posao će formirati u ovisnosti o vrsti posla koji treba napraviti, vrsti materijala sa kojim radi. Prilikom traženja stolara i ponude obavezno se raspitajte o stolaru i njegovim referencama, preporuka dobrog prijatelja vam može biti od velike pomoći. Foto: seknews.de

Cijene radova stolara

Stavka

Jed.mjera -

Količina -

Jed.cijena -

Iznos

Ugradnja prozora. U cijenu uključeni rad i spojni materijal, a prozori su u režiji investitora.

kom

1,00

400,00

400,00 kn

Ugradnja unutarnje drvene prozorske klupčice. U cijenu uključeni rad i spojni materijal, a klupčica je u režiji investitora.

m1

1,00

100,00

100,00 kn

Ugradnja sobnih vrata. U cijenu uključeni rad i spojni materijal, a vrata, lajsne i kvake su u režiji investitora.

kom

1,00

400,00

400,00 kn

Izrada i ugradnja hrastovog praga. U cijenu uključeni rad i materijal.

m1

1,00

300,00

300,00 kn

Razni sitni popravci, rad u režiji. Materijal nije uključen u cijenu.

sat

1,00

85,00

85,00 kn

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cijene građevinskih radova (troškovnik) - Izrada troškovnika