Ulaz za korisnike
ALDI
Tvrtka

ALDI

Aldi je društvo u privatnom vlasništvu, osnovano 1990. godine. Kao jedna od prvih fi rmi na ovom području prepoznao je kvalitetu novih materijala i tehnologija te radom na poslovima izvođenja aluminijskih, staklarskih i PVC radova, izrastao u respektabilnu komponentu ovog segmenta proizvodnje. Ovakvim radom i pristupom prema kupcima dokazao se u kontinuitetu te je na tržištu svojim kupcima nudio i nudi potpunu uslugu u navedenim djelatnostima, sa osnovnom tendencijom da rastom u kvaliteti i praćenjem razvoja tržištu ponudi najkvalitetniji i tehnički izvrstan proizvod. U skladu sa svojim osnovnim načelom poslovanja - kvaliteta i zadovoljstvo kupca , Aldi je 2000 godine izradio novi , suvremen i tehnički dorađen poslovni prostor u Solinu. Rast narudžbi , očekivanja kupaca i mijenjanje tehnologija proizvodnje postavili su pred nas nove zadatke zbog kojih se 2005 godine selimo u veći, još kvalitetniji i funkcionalniji poslovno-proizvodni prostor u poslovnoj zoni Podi - Dugopolje. Ovim iskorakom pripremili smo se za sve nove zahtjeve tržišta, a s time i nastavak rasta profitabilnosti i kvalitete rada u dužem vremenskom periodu. Prepoznavanjem činjenice da su osnovni kriterij kvalitetnog proizvoda, ljudi i njihovo znanje, stalno provodimo edukaciju zaposlenika u domeni novih proizvoda, zaštite na radu i organizacije čime pratimo nove tehnologije i saznanja. Jedan dio promjene i prilagođavanja organizacije novim zahtjevima tržišta svakako se odnosi i na proces usvajanja standarda kakvoće ISO 9001:2000 koji smo pokrenuli sredinom 2006 godine. ALDI „VAŠ POSLOVNI PARTNER SADA“ Kako nastaje Vaš ALDI proizvod? 1. ponuda – INŽENJERING (inženjerski biro) 2. izrada – RADIONA (proizvodnja) 3. ugradnja – TEREN NOVA DIMENZIJA ŽIVOTA Danas nakon 15 godina provedenog na tržištu možemo ustvrditi da smo i dalje željni uspjeha , napredovanja, prilagođavanja novim tehnologijama i zahtjevima kupca. Zbog toga naš usvojen moto “Nova dimenzija života” u potpunosti objedinjava sva naša nastojanja, želje i htjenja sa kojima i dalje nastupamo prema svim izazovima koje tržište pred nas postavlja .

Proizvodnja proizvoda iz PVC i Alu materijala PVC i aluminijski prozori i vrata, klizne stijenke, rolete, grilje, komarice, žaluzine, zimski vrtovi, lođe, fasade i sl.

Prozori, balkonska vrata i staklo Klizne stjenke Sustavi za fasade Zimski vrtovi i lođe Grilje, žaluzine i škure Rolete Komarice Ulazna vrata Garažna vrata Ograde

Teme