Ulaz za korisnike
ANCONA
Tvrtka

ANCONA

ANCONA iz Đakova je svoj rad započela kao prodajni salon talijanskog kuhinjskog namještaja, a danas vodi i vlastitu proizvodnju kuhinjskog namještaja, namještaja za dnevni boravak, hotelske sobe i ured. ANCONA samostalno dizajnira i u svojoj ponudi ima čak 12 različitih modela kuhinja od kojih četiri nose znak hrvatske kvalitete.

U proizvodnji kuhinjskog namještaja koristimo vrhunsku tehnologiju i najsuvremenije strojeve proizvođača HOMAG, tako da smo svojim širokim asortimanom i performansama u mogućnosti odgovoriti i na najzahtjevnije zahteve kupaca. Naše osoblje ima veliko iskustvo u proizvodnji namještaja i kontinuirano ulažemo u edukaciju i usavršavanje naših radnika.

Kvalitetu naših proizvoda prepoznao je veliki broj zadovoljnih kupaca pa s ponosom ističemo opremanja privatnih domova, hotela, apartmana, auto kuća, škola, upravnih zgrada, ministarstava….

Proizvodnja kuhinjskog namještaja, uredskog namještaja.

Vrtni namještaj, vrtne garniture, Vrtni namještaj, Vrtne garniture, Uredski namještaj, Ugradbene kuhinje, Trgovina namještajem, Proizvodnja namještaja, Proizvodnja i izrada namještaja po narudžbi, Opremanje interijera, Namještaj za urede, Namještaj za kuhinje, Namještaj za hotelske sobe, Namještaj za apartmane, Namještaj, Minikuhinje, Mini kuhinje, Kuhinjski namještaj, Izrada namještaja i oprema objekata, Izrada namještaja

Teme