Ulaz za korisnike
AQT d.o.o. za trgovinu i montažu instalacija za vodu i grijanje
Tvrtka

AQT d.o.o. za trgovinu i montažu instalacija za vodu i grijanje

Poduzeće AQT d.o.o. je osnovano 1999. godine. Od početka našeg djelovanja, generalni smo zastupnici za Hrvatsku njemačke tvrtke Aquatherm, jedne od vodećih svjetskih tvrtki u području proizvodnje plastičnih cjevovoda. Jedinstveni pristup tvrtke Aquatherm je stavljanje kvalitete na 1. mjesto, što se vidi kroz davanje 10-godišnje garancije na sve svoje proizvode   (naknade za štetu nastalu uslijed neispravnosti proizvoda tj. tvorničkom greškom, sežu čak do 3 mil EUR-a). 

Mi smo tim mladih i dinamičnih stručnjaka, koji vam u svakom trenutku mogu pružiti stručnu pomoć i savjet, vezano za proizvodni program tvrtke Aquatherm.

U sklopu koncepcije tehničke potpore korisnicima aquatherm programa, organiziramo obuku montera u našem školskom centru u Zagrebu. Po potrebi dolazimo i u druga mjesta diljem Hrvatske. 

Centralno skladište je u  Zagrebu, u kojem se u  svakom trenutku mogu naći  svi aquatherm proizvodi - cca 600 različitih fitinga i cijevi svih dimenzija.

Za sva daljnja pitanja kao i za poticaje, stojimo vam na raspolaganju.

Poduzeće Aquatherm, certificirano prema DIN/ISO 9001, je širom svijeta uspješni proizvođač plastičnih sustava cjevovoda za sanitarnu i klima tehniku, kao i za izgradnju postrojenja grijanja. 

Aquatherm je osnovan 1973. kao poduzeće za razvoj, proizvodnju i ugradnju podnog grijanja toplom vodom. Tada je Aquatherm bio jedan od prva tri ponuđača sustava podnog grijanja. 1980. je tvrtka Aquatherm razvila sustav plastičnih cjevovoda fusiotherm od polypropylena (PP-R(80)) za sanitarne i instalacije grijanja. Ova inovacija u grani je sve do danas kamen temeljac za stalni rast. 

Teme