Ulaz za korisnike
Atest - Kontrola d.o.o.
Tvrtka

Atest - Kontrola d.o.o.

Tvrtka je osnovana 1999 god. i kroz godine rada, upornosti i želje, prerasta u jednu od vodećih trgovačkih društava iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša. Sjedište tvrtke se nalazi u Zagrebu, odakle preko svoje mreže sposobnih i vrijednih djelatnika i suradnika djeluje na području cijele Republike Hrvatske. Vlasništvo tvrtke je u 100% privatnom vlasništvu.

Osposobljavanje Pregled i ispitivanje Elaborati Koordinator MTU - Minimalni tehnički uvijeti Vođenje poslova zaštite na radu Osposobljavanje Pregled i ispitivanje Elaborati Koordinator MTU - Minimalni tehnički uvijeti Vođenje poslova zaštite na radu ZAŠTITA NA RADU Osposobljavanje Pregled i ispitivanje Elaborati Koordinator MTU - Minimalni tehnički uvijeti Vođenje poslova zaštite na radu ZAŠTITA OKOLIŠA ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE ZAŠTITA OD POŽARA Osposobljavanja Pregledi i ispitivanja Elaborati

Oblik poslovanja tvrtke obuhvaća stručne poslove zaštite na radu, stručne poslove zaštite od požara, stručne poslove zaštite okoliša, tehničko ispitivanje i analiza, kontrola kakvoće i količina roba i dezinfekcijsko i kemijsko čišćenje ventilacija, kao i stručni konzalting iz svih područja koje pokrivamo svojim uslugama.

Teme