Ulaz za korisnike
BAUHAUS - ZAGREB
Tvrtka

BAUHAUS - ZAGREB

Ono što je započeto u Mannheimu, u Njemačkoj, nastavilo se u međuvremenu na oko 190 mjesta diljem Europe pa tako i u Hrvatskoj. BAUHAUS u Zagrebu djeluje od 14. 12. 2000. te slovi za originalnu i vodeću specijalističku trgovinu za radionicu, kuću i vrt. Glavne odlike našeg poslovanja su optimalna kvaliteta, atraktivne cijene i primjerena usluga. U glavnom gradu trenutno posluju dvije poslovnice, na Žitnjaku i Jankomiru. U obje poslovnice, na 15 odjela Vam nudimo oko 90 000 proizvoda visoke kvalitete. Svi djelatnici dolaze s područja grada Zagreba i okolice. Na temelju iskustava u ovoj lijepoj zemlji, te zahvaljujući pozitivnoj suradnji s vlastima i samom prijateljskom stavu zaposlenika, odlučili smo se za otvaranje daljnjih lokacija. 26.11.2009. otvoren je prodajni centar na Kukuljanovu, u blizini Rijeke (površine 18.000 m2), a 09.09. 2011. otvara se i novi centar u Splitu (Put Mostina 10, površine cca. 16.000 m2). Oba centra zapošljavaju po 104 djelatnika, čime se broj djelatnika svih Bauhaus centara povećao na 454.

Miješanje boja Koju boju želite? Naš stroj za miješanje boja omogućuje Vam dobivanje identiče nijanse boje koju odmah možete ponjeti kući. Sve je moguće: miješanje lakova, zidnih i stropnih boja, lazura ili tekućih premaza s krupnim vlaknima. Dostava u kuću Kod kupovine veće zapremnine nudimo Vam organiziranu dostavu po simboličnim cijenama. Neka kupovina u BAUHAUS-u bude dvostruko zadovoljstvo! Više o tome možete saznati na informacijama. Krojenje drva Naši stručnjaci za Vas režu drvo i plastiku stručno i točno na milimetar. To naravno vrijedi i za Vaše posebne nacrte i želje. Mi smo zadovoljni tek kada ste i Vi zadovoljni. Mogućnost plaćanja Ukoliko vam uzmanjka gotovine, rado prihvaćamo Vaše kreditne kartice: Visa, MasterCard, Maestro, American Express te Diners Club International. Poklon bon Poklonite najprikladniji poklon - Bauhaus poklon bon! U Bauhaus prodajnim centrima dobitnik poklon bona zasigurno će naći ono što mu / joj se najviše sviđa - nudimo Vam cijelokupni asortiman s više od 100.000 proizvoda, a Vi izaberite iznos! Na taj način poklon bon postaje jedinstven i uvijek prikladan poklon! Najam strojeva Mnogo Vam toga treba samo ponekad - zato specijalne strojeve možete povoljno i jednostavno iznajmiti u Vašem BAUHAUS-u. Uokvirivanje Vrijedi vidjeti našu bogatu ponudu okvira. Rado ćemo Vam dati stručan savjet. Potrudit ćemo se da nijedna Vaša želja ne ispadne iz okvira. Rezanje pjene U BAUHAUS-u za Vas režemo pjenu točno po mjeri za termičku ili zvučnu izolaciju te punjenja. Sve što nam je za to potrebno je skica ili šablona sa željenim mjerama: Dijelove pjene izrađujemo točno prema Vašim zahtjevima i željama. Iznajmljivanje prikolica U BAUHAUS-u Vam nudimo uslugu iznajmljivanja auto prikolica i prikolica za brodice iz asortimana.

Zidne gipsane ploče, Vanjske i dvorišne ograde i stupci, Udarne bušilice, Ubodna pila, Travni opločnik, Teleskopske ljestve, Sudoperi, Strojevi za poliranje podova, Skele, Sanitarni elementi, Sabljasta pila, Ručni industrijski alati, Rasvjeta, PVC leksan ploča, Protuprovalna vrata, Pribor za građevinski alat, Pomoćni alati, Podovi od laminata (laminati), Podne pločice, Podne lamele, Pečenjare, Ogledala za kupatila, Ogledala, Namještaj, Mreže za zaštitu od insekata, Mini kuhinje, Masivna vrata, Mali električni alati, Ljestve, Lazure za drvo, Kvarcni pijesak, Kupaonski ormarići, Kružna pila, Krovni prozori, Keramika, svih vrsta, Keramičke pločice, Kamini, Kamene pločice, Iznajmljivanje alata, Granitne pločice, Građevni materijali, svih vrsta, Građevni elementi, Glodalice za žljebove u zidovima, Glet-mase, Gipskarton ploče, Gips kartonske ploče, Fasadne boje, Elektroinstalacije, Drveni elementi, Dekorativne pločice, Cement, Bušilice za kamen, rudnička kola za bušenje, bušilice za velike otvore, Boje za rubne elemente, Boja za kuhinje i kupaonice, Alatni strojevi, Alati za vrt, Akrilne (pleksiglas) ploče, Sanitarije

Teme