Ulaz za korisnike
Bazeni Jukić d.o.o.
Tvrtka

Bazeni Jukić d.o.o.

Svoje poslovanje nakon dugogodišnjeg smo rada u Austriji, zbog velikog interesa, odlučili proširiti na hrvatsko tržište i sa vama podijeliti iskustvo vrhunskih proizvoda zajedno s kvalitetom naše usluge.

BAZENI JUKIĆ vam nudi velik izbor bazena za vanjski i unutrašnji prostor.

Od povoljnog osnovnog programa do individualnih rješenja. Uvijek optimalno rješenje za naručitelja: vrhunska tehnika, zadivljujuća mnogostrukost oblika i rafinirani detalji, udobnost, zahvaljujući jednostavnoj strukturi modula ( modularna struktura ) postava bazena je brza i precizna.

Bazen u vlastitom vrtu, hotelski ugođaj ali bez „publike“ koja se nameće i smeta. San koji je moguće lako realizirati za dostupnu cijenu. Novi sistem gradnje s neograničenim slobodama vanjskih oblika, tehnike i uređenja a ipak povoljno i bez problema.

Harmonično i sa stilom odgovarajuća ugradnja u vaš vrt ima vrhunske prioritete prilikom planiranja vašeg vlastitog bazena: preko 10 različitih vrsta stepenica, različitih oblika i veličine, reflektori i mlazevi za masiranje na svakoj željenoj poziciji, velik izbor boja folija, rub za prijelijevanje vode, tradicionalni pješčani uređaj filtera ili platneni filteri-kartuše...sve se vaše želje uzimaju u obzir.

Naši bazeni ne ostavljaju ni jednu želju neispunjenu a nude standardnu kvalitetu po prihvatljivim cijenama.Rado vas savjetujemo, i to besplatno i bez ikakve obaveze.......

Naša je djelatnost projektiranje, izgradnja i održavanje vanjskih i unutarnjih bazena i hidromasažnih kada, kao i uređenje vrtova i okoliša. Pružamo kompletnu uslugu od samog projektiranja preko izgradnje do uređenja okoliša bazena ili hidromasažnih kada.

Bazeni Jukić d.o.o. ovlašteni je zastupnik tvrtki Magiline, Wellis, Capena i Sigma za Hrvatsku.

Teme