Ulaz za korisnike
BERNARDA
Tvrtka

BERNARDA

Suvremeni život čovjeka, isprepleten svakodnevnim zadaćama i problemima dodatni je poticaj za kvalitetniji odmor i san kao preventivni lijek za lakše i ugodnije preživljavanje stresne svakodnevnice.

Zato mi, u Bernardi, vođeni motom “Dobar san za zdrav život”, svojim proizvodima želimo pomoći da Vam svakodnevnica započne prekrasnim i svježim buđenjem.

Kako bismo u svom poslu bili uspješni, kontinuirano pratimo znanost, tehnologiju i svjetske suvremene trendove. Ulažemo u razvoj, proizvodnju i osposobljavanje uposlenika. Također, komuniciramo s našim kupcima prije i poslije kupovine, te smo uvijek otvoreni za sugestije i prijedloge. Rezulatat su zadovoljni kupci u zemlji i inozemstvu, ali i mnogobrojne nagrade i priznanja našim proizvodima. Zahvaljujući takvom 20. godišnjem poslovanju i iskustvu, od svjetskih hotelskih lanaca, privatnih apartmana i pansiona do zahtjevne individualne upotrebe, naši kreveti i madraci postaju renomirani diljem Europe.

Stoga, dopustite da Vam pomognemo živjeti zdraviji život….

Proizvodnja i prodaja; Madraca, Kreveta, Navlaka Jastuka, Poplunna, Krevetnina, Namještaja,

Madraci, u posebnom dizajnu, Madraci sa žičanom jezgrom, Madraci od spužvastih materijala, Madraci od prirodnog materijala, Madraci, Kreveti za hotele, Kreveti, Jastučnice, Jastuci, Dječji madraci, Dječji kreveti, Antidekubitalni madraci, Tapecirani kreveti, Štep deke, Presvlake za madrace, Presvlake i obloge za madrace, Prekrivači za madrace Prekrivači za madrace, Posteljina, Popluni i jastuci punjeni perjem, Popluni, Ortopedski madraci, Medicinski jastuci

Teme