Ulaz za korisnike
Bijeli strop d.o.o.
Tvrtka

Bijeli strop d.o.o.

Projektiranje, proizvodnja i organizacija ugradnje suhomontažnog sustava bijeli strop za izvođenje krovnih, međukatnih, stubišnih i drugih konstrukcija

Tvrtka „Bijeli strop“ d.o.o.

usko je specijalizirana tvrtka koja se bavi isključivo projektiranjem, proizvodnjom i organizacijom ugradnje bijelog stropa. Ovom djelatnošću pokrivamo šire područje Zagreba, Slavoniju, Hrvatsko zagorje i dio Like.

Radimo strogo prema odredbama patenta br. P970336 izdanog od strane Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske s nazivom SAMONOSIVI LAKOBETONSKI ZIDANI STROP (bijeli strop), tako da ćete od nas uvijek dobiti izbalansirano rješenje koje će u konačnici jednako voditi računa o težini, nosivosti, laganoj ugradnji i ukupnoj cijeni Vaše ugrađene konstrukcije. Svako odstupanje od takvog pristupa favoriziralo bi jednu od karakteristika što u konačnici nikada ne bude optimalno rješenje kakvo nudi bijeli strop, već surogat neke već poznate konstrukcije.

U stanju smo za Vas riješiti brzo i racionalno svaku međukatnu konstrukciju, krovnu ploču ili stubište.

Svakom Vašem zahtjevu adekvatno ćemo pristupiti i naši stručnjaci će Vam dati optimalno rješenje za najjednostavniju i vrlo složenu konstrukciju. Obzirom da vrlo usko surađujemo s izumiteljem patenta prof. Antom Mihanovićem koji nam je uvijek dostupan kao suradnik, dati ćemo Vam i rješenja koja izlaze iz svih uobičajenih okvira.

Želja nam je da svakome, a naročito Vama, pomognemo da osigura sebi i ostalima racionalno rješenje za izgradnju sigurne, stabilne i zdrave životne ili radne sredine, koristeći pri tom rješenja i prirodne materijale koji će voditi računa o utrošcima energije, a kroz to i ostalo zadovoljavati visoke ekološke standarde.

Projektiranje, proizvodnja i organizacija ugradnje suhomontažnog sustava bijeli strop za izvođenje krovnih, međukatnih, stubišnih i drugih konstrukcija

međukatne konstrukcije, krovne konstrukcije, konstrukcije stubišta, gredice, stropni blok, ležajnica, gotove ploče

Teme