Ulaz za korisnike
Caparol d.o.o.
Tvrtka

Caparol d.o.o.

Grupa Caparol je vodeća na tržištu na području premaznih materijala za građevinarstvo u Njemačkoj, Austriji i Turskoj. Poduzeće je utemeljeno 1895. godine, a njegov logo, šareni slon, nadaleko je poznat. U poslovne djelatosti osim boja, lakova, lazura i žbuka spadaju i povezani sustavi za toplinsku izolaciju koji omogućuju štednju energije, akustički sustavi kao i podni premazi, proizvodi za zaštitu od korozije i saniranje betona. Brojne usluge za ličioce, projektante i arhitekte od dizajna boja do servisa na gradilištima čine ponudu cjelovitom. Caparol je posvuda poznat i cijenjen kao inovativni prethodnik na polju kvalitete. Brojne inovacije vezane uz tematsko područje boja kao što je razvoj E.L.F. unutarnjih boja sa smanjenom smisijom štetnih tvari i bez otapala ili tehnologiji nanokvarcne mrežice (NQG) za dugoročno čiste fasade pokazuju svu stručnu kompetentnost Caparola. Vrhunske kvalitetne fasadne boje kao što su Muresko, AmphiSilan, Amphibolin ili ThermoSan u ličilačkom obrtu su jednako omiljene kao i najprodavanije unutarnje boje Indeko-plus, Malerit E.L.F. ili CapaDIN. Razvoj novih proizvoda kao što su Dalmatiner fasadne izo-ploče koje štede na troškovima grijanja, žbuke otporne na udarce ojačane karbononskim vlaknima ili Melapor akustički sustavi ubrajaju se u daljnje inovacije u našem asortimanu proizvoda.

Tvrtka Caparol Hrvatska postoji od 1997. i kroz te godine svrstala se u red najvećih dobavljača fasada i fasadnih premaza u Hrvatskoj, kao i svih ostalih proizvoda iz prodajnog asortimana.

Veliki izbor materijala za dekorativne tehnike, kvalitetnih boja za vanjske i unutarnje površine, efekt lakova, certificirani fasadni sustav, sustavi industrijskih podova i dekorativnih podnih premaza, proizvoda za obnovu spomenika kao i za zaštitu materijala od požara, čine zaokruženu cjelinu, koja garantira da će svaki naš kupac pronaći sve što mu je potrebno na jednom mjestu.

Profi poslovi – poslovanje sa visokokvalitetnim bojama, lakovima, lazurama, građevinskim premazima te materijalima za fasade i termo-sisteme pod imenima Caparol, Alligator i Alsecco, namjenjenim veleprodajama kao i izvođačkim građevinskim firmama. Proizvodni program marke Alpina namijenjen je Uradi sam – poslovima i sastoji se od visoko kvalitetnih dekorativnih boja, lakova i lazura koji se jednostavno ugrađuju i neškodljivi su za okoliš i zdravlje. Trgovina obuhvaća široku ponudu usluga za profesionalnu veleprodaju boja, a nudi je Caparol Marketing Service ( CMS), koji upravlja DAW-veleprodajama u Njemačkoj. U inozemstvu Caparol grupa u više od 30 zemalja ima vlastitu proizvodnju i prodajna predstavništa. Industrijske-poslove vodi poduzeće Caparol Industrial Solutions čiji su proizvodi i usluge usmjereni isključivo potrebama i zahtjevima industrijskih kupaca. Nerchauer Künstler- und Malerfabrik se nalazi u Sachsenu i proizvodi visoko kvalitetne boje za potrebe učenika,

- Sredstva za grundiranje i impregniranje

- Unutarnje boje

- Fasadne boje

- Boje za krovove

- Žbuke

- Dekorativne tehnike

- Boje za beton

- Mase za ljepljenje i armiranje

- Lakovi

- Lazure

- Akustični sistemi

- Zidne obloge za premazivanje

- Podni premazi

- Histolith – zaštita spomenika kulture

- Industrijski premazi

Teme