Ulaz za korisnike
CESTODOM d.o.o.
Tvrtka

CESTODOM d.o.o.

Ukoliko Vas zanima smirivanje prometa, taktilne površine, savitljivi stupići, prometne površine posebne namjene, horizontalna signalizacija, došli ste na pravu adresu. Poduzeće je osnovano u jesen 1990. godine. Poglavito smo se bavili rezervnim auto dijelovima, opremom i auto-gumama. Već 1993. godine postavljamo prve izbočine za smirivanje prometa u Ivanićgradskoj ulici u Zagrebu. Bile su to prve montažne izbočine od reciklirane gume sa metalnom armaturom, ne samo u Hrvatskoj, već južno od Njemačke granice. Ubrzo nakon prvih instalacija prepoznate su prednosti montažnih izbočina i tvrtka se specijalizira za smirivanje prometa. Tijekom godina poslovanje se intenzivira na području cijele Hrvatske, a znanjem se asistira i u susjednim državama. 1996. godine postavljaju se prvi katadiopteri ( mačje oči ) i izvodi prva aplikacija oblikovane termoplastike. Tri godine kasnije postavljamo i prve taktilne ploče za usmjeravanje pješaka u prometu oštećena vida, apliciraju se protuklizne površine biciklističkih staza. 2007. godine postavljaju se prvi savitljivi stupići vrhunske kvalitete i promovira se Tyregrip, podloga koja jamči 35% kraći zaustavni put vozila. Uvijek korak ispred, respektirajući nove tehnologije i učeći od najboljih, primjenjujući najkvalitetnija rješenja uz prilagodbu našim uvjetima. Od prvih dana služimo se najkvalitetnijim alatom i opremom prema preporuci proizvođača opreme. Edukacija djelatnika u inozemstvu ili dolazak stručnjaka u Hrvatsku postali su dio sistema, a sve u svrhu edukacije i što brže primjene najkvalitetnijih rješenja i tehnologija, a u svrhu sigurnosti prometa. Poradi uske specijalizacije, možemo s ponosom ustvrditi da smo vodeća tvrtka u ovom dijelu Europe na području smirivanja prometa i aplikacijom posebnih materijala na prometnice. Najveća vrijednost naše tvrtke su kadrovi od kojih je većina više od deset godina u poduzeću, to se posebno odnosi na prometne i građevinske stručnjake. Najbolja preporuka je, da tijekom svog rada nismo imali niti jednu reklamaciju od strane kupaca, a postavljeno je više od tisuću instalacija i aplicirano desetke kilometara posebnih površina. Ukoliko Vas zanima nešto od navedenog, obratite nam se s povjerenjem.

Modularni sustavi za smirivanje prometa: Modularni sistemi za smirivanje prometa, izrađeni od reciklirane gume, armirani sa retroreflektivnim poljima jastuci trakasti razdjelnici rubnjaci Fleksibilni (savitljivi) stupići: Fleksibilni stupići. Japanska kvaliteta, svaki tip testiran na više od tri tisuće naleta vozila. promjer 80 mm visine 400 mm visine 650 mm visine 800 mm nosač znakova +1000mm promjer 130 mm visine 650 mm visine 800 mm Taktilne ploče: Taktilne ploče služe za orijentaciju slijepih i slabovidnih. EU standard, dimenzija 400x400 mm, različitih boja, guma, protuklizne i antistresne za unutarnju i vanjsku uporabu. čepaste zona opasnosti vodilje biciklistička staza

Zvučne trake, WB boje na bazi vode, Termoplastika, Stupovi, Sistemi za smirivanje prometa, Rubnjaci za ceste, Rubnjaci, Razdjelnici, Privremeni katadiopteri, Pješački (aluminijski) katadiopteri, Katadiopteri (aluminijsko kućište, otporni na ralice), Katadiopteri, Izbočine (trakaste), Izbočine (jastuci), Easymark Spot (za označavanje u graditeljstvu), Easymark (aerosol) aplikacija do 150m, Cataphos (boja na bazi gumenih čestica), Boje za rubne elemente, Boje za označavanje cesta, Boje za horizontalnu cestovnu signalizaciju, Autobusne trake, Strojevi za aplikaciju termoplastike, Protuklizne, print - kocke, Strojevi za markiranje, označavanje cesta, Boje za ceste, Svjetlosna prometna signalizacija, uređaji za upravljanje i kontrolu prometa, Stupići za zapriječavanje pristupa vozila na nogostupe i ostala mjesta, Stupići za označavanje cesta, Smirivanje prometa, općenito, Prometni znakovi, vertikalna cestovna signalizacija, Prometni sigurnosni sustavi, Oznake za ceste, Ograničavači brzine cestovnog prometa, Modeli prometnih semafora, Izrada horizontalne cestovne signalizacije, Brklje za kontrolu saobraćaja, Automatske brklje ( rampe )

Teme