Ulaz za korisnike
DIMINOX
Tvrtka

DIMINOX

Obrt DIMINOX

čija je osnovna djelatnost proizvodnja inox dimnjaka, djeluje pod tim nazivom od 1999. g ..

Razvila se kao samostalni obrt iz matične tvrtke TEHNOMETAL pod čijim je imenom te u sklopu širokog spektra njihovog proizvodnog programa, djelovala još od 1994. g.

Slijedeći stalno kretanja na tržištima, prilagođavali smo i usavršavali tehnologiju te ubrzo počeli suradnju sa talijanskim partnerima. Sa razvijanjem te suradnje, javila se potreba za samostalnim djelovanjem, te smo tako istupili kao obrt za proizvodnju dimnjaka. Prve 2 godine bili smo gotovo u potpunosti orijentirani na izvoz, od čega najviše na talijansko tržište čijim zahtjevima i standardima je prilagođavan i naš proizvodni proces i tehnologija. To je kasnije rezultiralo osvajanjem drugih europskih tržišta, te naposljetku i domaćeg.

Visoki standard i najsuvremenija tehnologija jamstvo su visoke kvalitete, koja, uz povoljne cijene, brze rokove izrade i jednostavnu montažu čini naše proizvode sve traženijima.

Nalazimo se u centru Čakovca, trenutno na iznajmljenom prostoru površine 80 m2 uredskog te 400 m2 proizvodnog i skladišnog prostora, a sa više od 20 zaposlenih djelatnika DIMINOX se ubraja među prvih l % po broju zaposlenih u odnosu na sve obrtnike i samostalne djelatnike u Republici Hrvatskoj.

Uskoro selimo u vlastite prostore od 1200 m2, nedaleko od sadašnje lokacije, u prostorije bivšeg Trgocentra, ulica Žrtava fašizma 4. Iako je trenutno u fazi adaptacije, prostor se odlikuje vrlo kvalitetnom infrastrukturom, velikim parkimim prostorom i prilazima za dostavna vozila. Veći i opremljeniji proizvodni i skladišni prostori podrazumijevaju i kvalitetnije uvjete rada a time i kvalitetnije proizvode i usluge.

Dodamo li tome stručnost i učinkovitost naših djelatnika koji kao dobro uigrani tim kvalitetno rješavaju sve radne izazove i koji se iz dana u dan usavršavaju u svom znanju i vještinama, dobijemo uspješnu tvrtku i pouzdanog partnera svakome tko traži kvalitetu, uslužnost, stručnost i učinkovitost.

Proizvodnja dimnjaka od inoxa, Montaža inox dimnjaka

Inox sistemi dimnjaka, Inox dimnjaci, Dimnjaci, od inox čelika, Dimnjaci s toplinskom izolacijom, Dimnjaci od inoxa, Dimnjaci, Dimnjak, Crna bravarija • Kovana bravarija • Umjetnička bravarija, Dimnjaci dupla stijena, Dimnjaci jedna stijena, Dimnjaci LAS,

Teme