Ulaz za korisnike
Dom-Artis d.o.o.
Tvrtka

Dom-Artis d.o.o.

Tvrtka Dom - Artis d.o.o. osnovana je 2004.godine.

Generalni smo uvoznici za RH proizvoda firme PORTA DOORS - najvećeg Europskog proizvođača unutarnje drvene stolarije (cca 5.000.000 kom sobnih vrata godišnje).

U mogućnosti smo Vam ponuditi sobna vrata, glavna ulazna vrata, ulazna vrata za stanove, industrijska vrata za hotele, restorane, bolnice, protupožarna vrata te razna tehnička vrata u širokoj paleti modela i boja, koja će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve po pitanju kvalitete, dizajna i cijena.

Od ponude unutarnje stolarije izdvajamo:

•ulazna vrata za hotelske sobe-apartmane, sa zvučnom izolacijom od 27-42 dB, u širokoj paleti boja i dizajna

•sobna vrata sa punim ravnim ili stilskim krilom, kao i vrata sa staklom u krilu, pogodna za hodnike i kupaonice.

Osim zastupstva za PORTA DOORS ovim putem Vas obavještavamo da tvrtka Dom-Artis nudi široku paletu proizvoda PVC stolarije poljskog proizvođača DOBROPLAST. Zadnje proširenje našeg asortimana je parket.

Uz prodajno/savjetodavne usluge nudimo Vam i usluge izmjere na Vašem objektu, demontaže postojeće stolarije te montaže kupljenih proizvoda po vrlo prihvatljivim cijenama.

Vaše cijenjene upite i sve dodatne informacije, u terminu koji Vama odgovara, možemo Vam dati na kratkoj prezentaciji u prostoru Vaše firme ili u našem izložbeno/prodajnom salonu na adresi: Varaždinska 21, 23000 Zadar, kao i putem telefona, fax-a ili maila - naši djelatnici su Vam na raspolaganju.

Uz prodajno/savjetodavne usluge nudimo Vam i usluge izmjere na Vašem objektu, demontaže postojeće stolarije te montaže kupljenih proizvoda po vrlo prihvatljivim cijenama.

• ulazna vrata za hotelske sobe-apartmane, sa zvučnom izolacijom od 27-42 dB, u širokoj paleti boja i dizajna • sobna vrata sa punim ravnim ili stilskim krilom, kao i vrata sa staklom u krilu, pogodna za hodnike i kupaonice.

Teme