Ulaz za korisnike
DOMET d.o.o. - Prelog
Tvrtka

DOMET d.o.o. - Prelog

Na velikom otvorenom, ali i natkrivenom prostoru prodajemo «sve za kuću»

Poduzeće Domet d.o.o. osnovano je 1988. god. u Donjem Mihaljevcu, u početku kao maloprodaja i veleprodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića, a nešto kasnije djelatnost je proširena i na prodaju građevnog materijala. 1995. godine poduzeće je preselilo na novu lokaciju u Prelog gdje je započelo proizvodnju građevinske stolarije koja čini osnovnu djelatnost poduzeća. 

Danas Domet zapošljava 40-tak radnika koji rade na prodajno-proizvodnom prostoru od 40.000 m2. Proizvodimo kvalitetne drvene prozore i balkonska vrata, a prozori drvo-aluminij u ponudi su već dugi niz godina. Od nedavno za Vas izrađujemo masivna ulazna i sobna vrata. 

Suvremeni CNC strojevi, vlastita sušara, stručni zaposlenici te veliki skladišni kapaciteti jamstvo su ispunjenja svih zahtjeva. 

 

Na velikom otvorenom, ali i natkrivenom prostoru prodajemo «sve za kuću»

Unutarnja vratna krila od punog drva, Unutarnja vratna krila, Prozori - Grilje - Rolete, Ulazna vrata, građevni materijal, građevinska stolarija, pločice, sanitarije, pribor za vodovod i grijanje, elektro-materijal, bijela tehnika, tepisi i laminati.

Teme