Ulaz za korisnike
Domprojekt
Tvrtka

Domprojekt

Projektiranje, proizvodnja nikoenergetskih, pasivnih montažnih kuća. Masivne zidane kuće. Prodaja drvene građe.

Ponuda građenja tvrtke "DOMPROJEKT":

Poduzeće "Domprojekt" za projektiranje, proizvodnju, građevinarstvo i trgovinu osnovano je u Zagrebu 1993. godine. Poslovnica "Domprojekta" nalazi se u Rijeci i Puli.

U proizvodnom programu tvrtke "Domprojekt" su obiteljske kuće, objekti za odmor, poslovni objekti, stambeni objekti, skladišta i dr.

Proizvodnju kuća "DOMPROJEKT" d.o.o. Zagreb prati i kontrolira Institut Europske unije "Otto-Graf-Institut Universitas" iz Stuttgarta.

Nudimo gradnju objekata s niskim utroškom energije u dva sistema montažne gradnje i to: montažne kuće s nosivom drvenom konstrukcijom i montažne kuće zidane - ciglenim blokom "HAJDAROVAC - sistem". Brzina gradnje od potpisa ugovora do useljenja za manje od dva mjeseca.

Poboljšanjem kvalitete života kroz ovakav energetski učinkovit i štedljiv sustav montažnih kuća, postigli smo visok stupanj ekološke zaštite. U gradnji kuća upotrebljavaju se materijali koji su ekološki razgradivi, nisu štetni za zdravlje. Za osnovnu varijantu zida koeficijent toplinske provodljivosti je U=0,196 W/m2K (sistem STANDARD), U=0,104 W/m2K (sistem MEGA - niskoenergetske kuće).

Proteklih 20 godina iskustva jamstvo je stručnosti i poznavanja materije poslovanja. Rezultat je sveobuhvatna podrška investitoru u svakom pogledu. Za one koji po prvi put kreću u izgradnju, tu smo da svojim znanjem i iskustvom ništa ne prepustimo slučaju.

OPIS NOVE TEHNOLOGIJE - MONTAŽNE KUĆE ZIDANE CIGLENIM BLOKOM:

Uvodimo sasvim novi pristup građenju objekata, prvi u Republici Hrvatskoj, proizvodnjom zidanih elemenata od ciglenog bloka.

Tko je do sada želio graditi zidanu kuću od cigle morao je računati na neugodnosti, dugo vrijeme građenja, probleme s koordinacijom različitih stručnjaka, odgađanje termina, građevinske nedostatke i dr. Sada postoji nova građevinska tehnika za naručitelje zidanih kuća, koji žele što prije stanovati u vlastitoj kući.

Zidni elementi se po mjeri prethodno proizvode i potom dostavljaju na gradilište. Svojim visokokvalitetnim materijalima i svojom kvalitetnom izvedbom "DOMPROJEKT" nudi najbolje što se može ponuditi za montažne kuće. Usporediva kvaliteta građenja ne može se postići uobičajenim načinom gradnje.

Projektiranje, proizvodnja nikoenergetskih, pasivnih montažnih kuća. Masivne zidane kuće. Prodaja drvene građe.

Piljena građa, Letve, Montažne kuće, Nosive konstrukcije, Drvene kuće, Vrtne kuće,

Teme