Ulaz za korisnike
Dunav-Drava cement d.o.o.
Tvrtka

Dunav-Drava cement d.o.o.

Nudimo vam inteligentnu logistiku gradilišta uz širok spektar vrsta gotovog transporta betona, njegov transport na odredište te ugradnju pumpama za beton.

TBG BETON d.o.o. članica je njemačkog koncerna HeidelbergCement AG. Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 1998. godine.

HeidelbergCement AG iz Heidelberga, Njemačka, jedan je od najrenomiranijih proizvođača građevinskog materijala u svijetu. Izrastao iz malog mlina pretvorenog u pogon za proizvodnju cementa davne 1873. godine. Sa svoje tri glavne djelatnosti: proizvodnjom cementa, transportnog betona i agregata danas je sa svojih oko 2.600 lokacija prisutan u 50 država na svim kontinentima svijeta. Zapošljava oko 61.000 djelatnika.

HeidelbergCement prisutan je na hrvatskom tržištu već dugi niz godina cementom iz svoje tvrtke-kćerke DUNA-DRAVA CEMENT Kft. iz Beremenda, Mađarska, te od 1998. godine i transportnim betonom iz tvrtke-kćerke TBG BETON d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu koja sa svojim betonarama u Đakovu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Valpovu i Vinkovcima pokriva potrebe tržišta istočne Hrvatske. Zahvaljujući vlastitom pogonu za proizvodnju agregata - separaciji šljunka u Slavonskom Šamcu – zajamčen je i izvor ove sirovine za proizvodnju betona.

TBG BETON d.o.o. također ima 50-tni udio u društvu TBG-STRABAG d.o.o. sa svojim proizvodnim pogonom u istočnom dijelu grada Zagreba u industrijskoj zoni Resnik.

Početkom 2008. godine osnovano je društvo DUNAV-DRAVA CEMENT d.o.o., Zagreb, koje se u početku isključivo bavilo prodajom cementa iz Beremenda, Mađarska i Kaknja, BiH na hrvatskom tržištu. Sredinom kolovoza 2009. otvoren je i novi pogon za proizvodnju transportnog betona na lokaciji Gospodarska zona – Donja Bistra u blizini Zaprešića.

Društvo TBG BETON d.o.o. koje je do srpnja 2010. godine bilo u vlasništvu mađarske cemetare DUNA-DRAVA CEMENT Kft., Vac, u srpnju 2010. godine prešlo je u vlasništvo Tvornice Cementa Kakanj d.d. iz Kaknja, Bosna i Hercegovina.

Krajem svibnja 2011. godine TBG BETON d.o.o. kupio je društvo DUNAV-DRAVA CEMENT d.o.o. iz Zagreba i time postao njegov 100 %-tni vlasnik.

Naše vrhunsko poznavanje problematike transportnog betona stoji Vam na raspolaganju u svim fazama realizacije Vaših građevinskih projekata, od početne razrade do konačnog rezultata. Nudimo vam inteligentnu logistiku gradilišta uz širok spektar svih vrsta gotovog transportnog betona, njegov transport do odredišta, te njegovu ugradnju auto-pumpama. Svaki projektni zadatak pratit ćemo na ekološki primjeren i tehnološki superioran način. Naše će Vas stranice redovito informirati o našoj ponudi.

Nudimo vam inteligentnu logistiku gradilišta uz širok spektar vrsta gotovog transporta betona, njegov transport na odredište te ugradnju pumpama za beton.

Pumpani betoni, Plastični betoni svih vrsta, Lagani betoni, Mikro betoni, Usluga transporta betona, Usluga ugradnje betona pumpama za beton

Teme