Ulaz za korisnike
DUPLIĆ I DUPLIĆ
Tvrtka

DUPLIĆ I DUPLIĆ

Vaša kuhinja

Kuhinja novog doba nije samo radni prostor, ona je i odraz Vašeg načina života. Današnja kuhinja izrađena je na visokom tehnološkom nivou uz primjenu najsuvremenijih tehnologija prerade drveta kao sirovine i proizvodnje ugradne tehnike. Estetski oblikovana, kuhinja svojim dizajnom ističe individualnost i osebujnost vlasnika.

Moderan život, visokog intenziteta pretvorilo je mjesto rada u prostor za druženje i komunikaciju te i uporabni predmeti moraju biti različiti i visoko estetizirani. Slijedom toga kuhinje Duplić i Duplić daju dah vaše osobnosti i postaju središnji dio Vašeg doma, mjesto okuplajnja cijele obitelji u zajedničkim trenucima. One su jednostavne lijepe i praktične, pružaju istinski doživljaj kuhanja u okruženju elegantno lakiranog i brižno odabranog drva, kao i savršeno obrađena metala.

Mi poznajemo Vas, Vaš prostor, želje, način života, a sa kuhinjama možemo zaista sve.

Savjetodavni centar

Temeljem dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji namještaja, došli smo do spoznaje o potrebi stvaranja savjetodavnog centra za Vas. Naše stručno osoblje na zahtjev dolazi na željenu lokaciju, te Vam pomaže u odabiru, materijala, boja i namještaja u cjelini. Izradom projekta, vidjet ćete mogućnosti Vašeg interijera u skladu s Vašim željama, potrebama i mogućnostima.

Želimo Vam puno dobrih ideja!

Proizvodnja namještaja po mjeri, Proizvodnja namještaja, Proizvodnja i izrada namještaja po narudžbi, Izrada namještaja po narudžbi, Izrada namještaja po mjeri, Izrada namještaja i oprema objekata, Izrada namještaja, Izrada i montaža kuhinja,

Ugradbeni ormari, Sudoperi, Slavine, , Ploče za kuhanje, Perilice, Pećnice, Ormari, Nape, Namještaj za kuhinje, Namještaj, Kuhinjski namještaj, Kuhinjske nape, Kuhinje, Izrada ormara, Hladnjaci

Teme