Ulaz za korisnike
EGH
Tvrtka

EGH

Obrt " EGH " osnovan je 02. lipnja 1997. godine i registriran na adresi Fallerovo šetalište 82 u Zagrebu. Neki bi rekli da je " osnovan vlastitim sredstvima ", no puno ispravnija tvrdnja bila bi da je osnovan bez sredstava sa torbom alata te izrazitom željom za radom i napredovanjem.

Početna ideja bila je da se obrt, kao što i samo ime kaže, bavi elektrotehnikom - grijanjem - hlađenjem, no ubrzo se uvidjelo da je to preširoka lepeza interesa i djelatnosti. Unatoć tome što su sve poslovale profitabilno i imale izvjesnu perspektivu te tendenciju rasta, osnovna djelatnost obrta u kratkom se vremenu fokusirala na domenu hlađenja. Obzirom da je tržiite u Hrvatskoj bilo preplavljeno tvrtkama koje nisu imale svoju primarnu djelatnost te veliko znanje i iskustvo u istoj, sužavanje opsega poslovanja pokazalo se mudrim poslovnim potezom u iznenađujuće kratkom vremenskom roku.

Klijenti su nas ubrzo prepoznali kao kvalitetnu i odgovornu tvrtku spremnu za rješavanje i najsloženijih problema u domeni hlađenja, te je shodno tome povećanje opsega posla i broja kvalificiranih servisera bilo nešto što se jednostavno moralo dogoditi.

Danas tvrtka ima osam zaposlenih djelatnika te vozni park sa pet servisnih kombi vozila i jednim 7.5 tonskim kamionom. Servisno pokrivamo prsten 200 km oko Zagreba a prema potrebi odlazimo i u udaljenija mjesta.

Vršimo sve vrste servisa i popravaka sustava za hlađenje te montažu rashladne opreme u svim marketima, supermarketima, konzumima, distribucionim centrima i hladnjačama. Pokrivamo cijelo područje Hrvatske, a za sve vrste popravaka na sebe preuzimamo garanciju te održavanje u garantnom i izvan garantnog roka. Poslovni partneri čiju opremu montiramo su « Arneg « iz Italije i « Linde « iz Njemačke. Za sva pitanja vezana uz servisne usluge možete nam se obratiti na e-mail adresu egh@egh.hr, na broj telefona 01 3015 363 ili na servisni broj telefona 01 3015 365

Postavljanje instalacija za grijanje, Montaža centralnog grijanja, Instaliranje centralnog grijanja, Instalacija grijanja, Industrijska postrojenja za hlađenje, Grijanje, Centralno grijanje, Ugradnja centralnog grijanja, Radovi centralnog grijanja, Postavljanje instalacija za hlađenje

Teme