Ulaz za korisnike
Elektrocentar Petek d.o.o.
Tvrtka

Elektrocentar Petek d.o.o.

Sve radove izvodimo uz kvalitetne materijale, kvalitetnu i najmoderniju tehnologiju, opremu i alate. Za potrebe mobilnih mreža u Hrvatskoj (VIPnet i TELE2), sa posebno obučenim i opremljenim djelatnicima, izvodimo radove na izgradnji kompletnih baznih stanice i sa antenskim sustavima na području cijele Hrvatske. Ugled korektnog, ozbiljnog i stručnog poslovnog subjekta, uz vlastiti inženjering imarketing, neprekidnu likvidnost i udovoljavanje svim zahtjevima tržnog gospodarskog sustava jamstvo su referentne liste Elektrocentra Petek d.o.o. Uz kvalitetno obrazovan inženjerski - stručni i monterski kadar, višegodišnje iskustvo u radu na opremi, postrojenjima i instalacijama u prostorima u kojima je prisutna eksplozivna atmosfera, posjedujemo posebna ovlaštenja Ex-Agencije za pregled-održavanje, popravak i i izradu instalacija. Trgovina na veliko i malo kao jedna od djelatnosti EC Petek prati naše usluge. Asortiman je bogat i po vrlo pristupačnim cijenama. Za sve informacije i za cijene molimo da nam se javite. Specijalizirane grupe inženjerskog i monterskog kadra u mogućnosti su izvesti radove na izgradnji složenih sustava elektroprivrede, proizvodnih pogona naftne industrije kao i velikih industrijskih objekata. Prodavaonice EC Petek nude mogućnost kupovine kreditnim karticama - kredite na 6, 12 i 24 rate, ukoliko plaćate gotovinom, za iznos kupljene robe veći od 300,00 Kn dobivate gotovinske popuste. Za cijelokupnu ponudu i sve ostale informacije obratite nam se s punim povjerenjem.

Sve radove izvodimo uz kvalitetne materijale, kvalitetnu i najmoderniju tehnologiju, opremu i alate. Za potrebe mobilnih mreža u Hrvatskoj (VIPnet i TELE2), sa posebno obučenim i opremljenim djelatnicima, izvodimo radove na izgradnji kompletnih baznih stanice i sa antenskim sustavima na području cijele Hrvatske.

Ugled korektnog, ozbiljnog i stručnog poslovnog subjekta, uz vlastiti inženjering imarketing, neprekidnu likvidnost i udovoljavanje svim zahtjevima tržnog gospodarskog sustava jamstvo su referentne liste Elektrocentra Petek d.o.o.

Uz kvalitetno obrazovan inženjerski - stručni i monterski kadar, višegodišnje iskustvo u radu na opremi, postrojenjima i instalacijama u prostorima u kojima je prisutna eksplozivna atmosfera, posjedujemo posebna ovlaštenja Ex-Agencije za pregled-održavanje, popravak i i izradu instalacija.

Trgovina na veliko i malo kao jedna od djelatnosti EC Petek prati naše usluge. Asortiman je bogat i po vrlo pristupačnim cijenama. Za sve informacije i za cijene molimo da nam se javite.

Specijalizirane grupe inženjerskog i monterskog kadra u mogućnosti su izvesti radove na izgradnji složenih sustava elektroprivrede, proizvodnih pogona naftne industrije kao i velikih industrijskih objekata.

Prodavaonice EC Petek nude mogućnost kupovine kreditnim karticama - kredite na 6, 12 i 24 rate, ukoliko plaćate gotovinom, za iznos kupljene robe veći od 300,00 Kn dobivate gotovinske popuste. Za cijelokupnu ponudu i sve ostale informacije obratite nam se s punim povjerenjem.

Elektrocentar Petek pruža sljedeće usluge: - popravak kvarova i servis na EEN i NN kabelima i spojnim elementima - popravak kvarova, servis i reviziju energetskih mreža 10-35 kV i niskonaponskih mreža, 4 kV - sanaciju gromobranskih i pogonskih uzemljenja - interventne popravke većih kvarova u rasklopištima ili na transformatorima - popravak i servis “S” uređaja i opreme - pregled, servis i popravak kvarova klima uređaja - pregled, popravak i servis trafostanica 10/4 kV snage 100 do 1000 kVA - ispitivanje otpora izolacije - pregled i ispitivanje ispravnosti transformatora s ispitivanjem izolacije namota i ispitivanjem trafonka - pregled i servis svih spojeva i sabirnica - pregled kabelskih glava - servis rastavnih prekidača i NN prekidača - funkcionalno ispitivanje mehaničkih elemenata - termovizijsko snimanje - motor monitor metoda za ispitivanje električnih spojeva i elektromotora - pregled i servis NN aparata i sklopova - izdavanje protokola o izvršenim mjerenjima - pregled i servis svih tehnologija kemijskih izvora električne energije - pregled i servis ispravljača, pretvarača i uređaja besprekidnog napajanja - pregled i servis instrumentacije, signalizacije i sistema automatskog upravljanja - montaža i prodaja klima uređaja ARTEL – ovlašteni distributer - Usluge dizalice i transporta

Stručna osposobljenost, visoka naobrazba, veliko iskustvo u našim uslužnim djelatnostima preduvjet su osnovne djelatnosti tvrtke u proizvodnji i izradi: - elektroenergetskih postrojenja - distributivnih niskonaponskih mreža - svih vrsta električnih instalacija: industrijskih, kućnih, telekomunikacijskih, signalnih i drugih - svih vrsta rasvjete: vanjske, unutarnje i dekorativne - instalacije u “S” (Ex) opremi - signalno upravljačkih sistema i elektromagnetskih postrojenja - instalacija instrumentacije i procesnog upravljanja - izrada i upravljanje elektromotornim pogonima - izrada sustava komercijalnog mjerenja, nadzor, upravljanje i prijenos podataka plinskih mreža Izradu navedenih elektroinstalacija i drugih postrojenja izvodimo prema projektima investitora ili projektima izrađenim u Elektrocentru Petek sukladno Zakonu o građenju. Tvrtka ima registriranu radionicu za popravak i obnavljanje uređaja u protueksplozivnoj zaštiti od strane “S” (Ex) komisije, Državnog zavoda za normalizaciju i mjeriteljstvo.

Teme