Ulaz za korisnike
Eltor d.o.o.
Tvrtka

Eltor d.o.o.

Tvrtka Eltor osnovana je davne 1976. godine, a osnovnu djelatnost tvrtke činila je proizvodnja toroidnih transformatora. Nakon niza godina kontinuiranog razvoja, tvrtka danas predstavlja renomiranog i priznatog proizvođača rasvjetne opreme. Tvrtka djeluje u poslovnoj zoni Ciburi u Pazinu, na površini od 3847 m². 2009. godine tvrtka je upisana u brodski registar te u segmentu brodske rasvjete posjeduje kompletne antivibracijske, požarne i elektro ateste.

Tvrtka Eltor osnovana je davne 1976. godine, a osnovnu djelatnost tvrtke činila je proizvodnja toroidnih transformatora. Nakon niza godina kontinuiranog razvoja, tvrtka danas predstavlja renomiranog i priznatog proizvođača rasvjetne opreme. Tvrtka djeluje u poslovnoj zoni Ciburi u Pazinu, na površini od 3847 m².

2009. godine tvrtka je upisana u brodski registar te u segmentu brodske rasvjete posjeduje kompletne antivibracijske, požarne i elektro ateste.

Konzalting i inženjering u visokogradnji, Elektromaterijal • Elektroinstalacijski materijal, Osvjetljenje , Projektiranje rasvjete

Dizajn, projektiranje i arhitektura rasvjete, Elektroinstalacijski materijal, Fluorescentne cijevi, Fluorescentne svjetiljke, Inženjering za tehnologiju rasvjete, Lampe za objekte, LED svjetla, Pribor za halogene svjetiljke, Rasvjeta, gradska, Rasvjeta, svih vrsta, Rasvjetna tijela, Svjetiljke za gradilišta, Svjetiljke za objekte, prema potrebama kupaca, Toroidni transformatori, Transformatori, Žarulje, Žarulje, halogene

Teme