Ulaz za korisnike
Enes Sejdić soboslikar i ličilac i završni radovi
Tvrtka

Enes Sejdić soboslikar i ličilac i završni radovi

Izvodimo sve soboslikarske i ličilačke radove ,postava tapeta, knaufa,stropnih , zidnih ,podnih obloga -tapisona ,laminata ,parketa,keramike,ugradnja PVC stolarije, voda-struja-plin i dr.

Soboslikarski obrt „Sejdić“ je obiteljski obrt prisutan na tržištu od 1955. Njegov osnivač je gospodin Nazif Sejdić, koji se svoje znanje i tehnike prenio na svoje sinove te se tako održao do danas-prenoseći ta ista i brojna nova znanja i tehnike na iduće naraštaje. Danas, vlasnik soboslikarskog obrta je Enes Sejdić. Sa zadovoljstvom se možemo pohvaliti brojnim zadovoljnim klijentima koji nam već dugi niz godina iskazuju svoje povjerenje, povjeravajući nam svoje završne građevinske radove. Od velikih kompanija kao što su Coca-Cola i Kraš d.d. do vašeg skromnog doma, preuzimamo sve poslove bez obzira na njihovu opsežnost. Zašto završne građevinske radove, a ne samo soboslikarsko-ličilačke radove? Zato što smo kroz dugi niz godina ostvarili brojne uspješne poslovne suradnje sa ostalim izvođačima završnih građevinskih radova. Od vodoinstalaterskih, keramičarskih, parketarskih, knauferskih, stolarskih radova,električarskih, podopolagačkih do onih naše specijalizacije; soboslikarsko-ličilačkih radova. Te nam se brojni klijenti obraćaju da im udijelimo pokoji savjet i na kraju provedemo stvari iz riječi u djelo i to brzo, kvalitetno i čisto! Zadnje tri riječi iz prethodne rečenice garantiramo našim obiteljskim imenom. Kvaliteta, čistoća i brzina-naša je vrlina!

Izvodimo sve soboslikarske i ličilačke radove , postava tapeta, knaufa, stropnih , zidnih , podnih obloga -tapisona , laminata , parketa, keramike, ugradnja PVC stolarije, voda-struja-plin i dr.

Boje, Tapet, Gips ploče

Teme