Ulaz za korisnike
Enex Export - Import
Tvrtka

Enex Export - Import

Tvrtka ENEX EXPORT IMPORT d.o.o. osnovana je 1989 godine sa sjedištem u Novigradu (Istra) kao sljedbenik gradjevinsko obrtničke radnje. 23 godina kontinuiranog samostalnog poslovanja odvijalo se i putem drugih tvrtki u sustavu. Kroz takvu organizaciju, čineći holding društvo, profesionalnim pristupom postavljali su se visoki standardi u obavljanju poslovne djelatnosti.

Osnovna djelatnost društva je prodaja gradjevnog materijala, keramike i sanitarija, boja i lakova kao i alata , pribora i opreme za graditeljstvo odvija se na dvije lokacije. Prodajni centar gradjevinskog materijala nalazi se u Matuljima na površini cca 9.000m2 i jedan je od najvećih u regiji, ne samo po površini već i po ponudjenom asortimanu spremnom za isporuku. Bogato opremljen izložbenoo prodajni salon keramike i sanitarija smješten je u Trinajstićima.

Široki raspon asortimana, fleksibilnost i ispunjavanje zahtijeva kupaca, stručnog prodajnog osoblja zaštitni su znak tvrtke ENEX EXPORT IMPORT d.o.o. i preporuka budućim kupcima i partnerima.

Orjentiranost na kupca kao osobu specifičnih zahtjeva i očekivanja čije je zadovoljstvo naša najveća vrijednost i želja poticaji su koji nas ne ostavljaju u mirovanju. Nikada. Jer Vi ste nam na prvom mjestu. Uvijek.

Zaštitna sredstva i oprema za zaštitu na radu, HTZ oprema, Alati za zidare, Alati i strojevi za postavljanje podnih obloga i keramičkih pločica, Alati za ličenje, Armature za beton • Profili za beton, Opeke, Dimnjak, Drvo • Drvena građa • Piljena građa • Rezana građa • Pilane, Žbuke, Crijepovi, Ljepilo, Materijal za suhu gradnju, Pločice od keramike, Kupaonska oprema • Sanitarije za kupaonice, Alati za kućne popravke, Sauna, Betonski gotovi elementi, Gips ploče, Kupaonski namještaj • Sanitarni namještaj, Mase za fugiranje • Mase za fuge • Brtvljenje fuga, Boje za drvo, Boje za metal, Lakovi, Boje za unutarnje zidove, Roleta, Građevinski suhi sistemi , Ugradbeni elementi i pribor za kamine i dimnjake, Kutije za rolete , Alati za sanaciju betona i zidova , Alati za keramiku , Dogradnja saune , Gradilišni pribori

Alati za strojnu žbuku, Alati za soboslikare, Alati za keramičare, Alati za graditeljstvo, Alati i pribor za graditeljstvo, Alati i HTZ oprema, Alati, Kape za dimnjake, Kade, Izolacije, HTZ oprema i pribor za graditeljstvo, Hidromasažne kade, Hidromasažeri, Građevni materijal, Građevinski materijal, Glet-mase, Glet mase, Dimnjačke kape, Dimnjaci, Crijep, Boje za unutarnje zidove, Boje za unutarnje uređenje, Boje za metal, Boje za drvo, Boje i lakovi za metal, Boje i lakovi za drvo i metal, Boje i lakovi za drvo, Boje i lakovi, Boje, Betonsko željezo, Betonska galanterija, Alati za zidare i tesare, Alati za suhu gradnju, Kupa kanalica, Kitovi, Keramika i sanitarije, Keramika, Keramičke pločice, zidne, Keramičke pločice, Keramička oprema, Kupaonska oprema, Kupaonska galanterija, Žbuke, Žbuka, suha žbuka, Zidne keramičke pločice, Zidarski alati, Završne žbuke, Veziva i ljepila, Ventili, Unutarnje boje, Ukrasne ograde, Tuš kabine, Tesarski alat, Suha gradnja, Strojne žbuke, Stovarište za građevinski materijal, Saune, Sanitarije i keramika, Sanitarije, Roletne, Rolete u kutiji, Rolete i kutije za rolete, Rolete, Rezana građa, Podne keramičke pločice, Pijesak i frakcije, Oprema za kupaonice, Oplate, Opekarski proizvodi, Opeka i crijep, Opeka, Mase za gletanje, Ljepila, Lavaboi, Lakovi za metal, Lakovi za drvo, Lakovi, Kupaonski ormarići, Kupaonski ormari, Kupaonski namještaj, Kupaonske kade, Kupaonske garniture

Teme