Ulaz za korisnike
Eurotim
Tvrtka

Eurotim

Tvrtka Eurotim svoj rad započela je kao obiteljska kompanija s izradom i ugradnjom alu i pvc stolarije, a već nakon par godina svoju djelatnost proširuje na proizvodnju okova za alu stolariju i injekciono prešanje-brizganje plastike.

Od osnutka pa do danas tvrtka je napredovala u svim područjima poslovanja, povećala je proizvodnju i proširila svoje poslovanje na hrvatskom području te na područje Italije, Slovenije, Crne Gore i, upravo zahvaljujući profesionalnom pristupu i kvaliteti svojih proizvoda.

Prateći trendove na tržištu, Eurotim kontinuirano ulaže u poboljšanje proizvoda i u usavršavanje svojih zaposlenika želeći poboljšati kvalitetu proizvoda, poslovnim partnerima olakšati implementaciju svojih  proizvoda u krajnji proizvod i kupcima pružiti proizvod visoke kvalitete izrađen u skladu s njegovim potrebama i željama po najpovoljnijim cijenama i uslugom brze i pouzdane isporuke.

Smatramo da je zadovoljan kupac najbolji kupac, stoga pogledajte našu cjelokupnu ponudu i obratite nam se s povjerenjem, a naš profesionalni tim savjetovat će vas i ponuditi najbolje rješenje

 

Proizvodnja i montaža prozora i vrata.

Aluminijske grilje, PVC prozori, ALU prozori, Okovi za Aluminijske Grilje , Brizganje plastike ,

Teme