Ulaz za korisnike
Fin-Com
Tvrtka

Fin-Com

Krovopokrivački radovi, tesarski radovi, izrada drvenih kuća, izrada terasa i sjenica, izrada drvenih kuća te demontaža postojeće drvene kuće

Fin-Com d.o.o. osnovan je 1994. godine. To je bio logičan korak u pokušaju obnavljanja i nastavka obiteljske tradicije bavljenja tesarskim i krovopokrivačkim poslom. Tijekom 18 godina postojanja radili smo na izvođenju mnogih manje i više složenih projekata. Naši zaposlenici obučeni su za izvođenje i najkompliciranijih krovnih konstrukcija i pokrivanje krova sa svim vrstama pokrova dostupnim na tržištu (sve vrste crijepa, šindre, razne vrste pokrova od lima,...). Osim u izgradnji krovova, također se možemo pohvaliti zavidnim iskustvom u izradi drvenih kuća. To može podrazumijevati demontažu postojeće drvene kuće i njezino ponovno slaganje na novoj lokaciji, proširivanje postojeće kuće i slično. U posljednje vrijeme nudimo i limarske usluge, čime smo uspjeli zaokružiti i upotpuniti našu ponudu u pogledu izrade krova. Kako uvijek težimo ka što većem zadovoljstvu naših kupaca, s posebnom pažnjom pristupamo svakome i zajedno pokušavamo pronaći rješenje koje je u najboljem interesu kupca što se tiče cijene, kvalitete i na kraju izgleda krova.

Osim u izgradnji krovova, također se možemo pohvaliti zavidnim iskustvom u izradi drvenih kuća. To može podrazumijevati demontažu postojeće drvene kuće i njezino ponovno slaganje na novoj lokaciji, proširivanje postojeće kuće i slično. U posljednje vrijeme nudimo i limarske usluge, čime smo uspjeli zaokružiti i upotpuniti našu ponudu u pogledu izrade krova. Kako uvijek težimo ka što većem zadovoljstvu naših kupaca, s posebnom pažnjom pristupamo svakome i zajedno pokušavamo pronaći rješenje koje je u najboljem interesu kupca što se tiče cijene, kvalitete i na kraju izgleda krova.

krovopokrivački radovi, tesarski radovi, izrada drvenih kuća, izrada terasa i sjenica

Teme