Ulaz za korisnike
Grijanje Lehner d.o.o.
Tvrtka

Grijanje Lehner d.o.o.

Sustavi za grijanje površine, Sustavi za grijanje na daljinu, Postrojenja za grijanje, električna, Montaža električnog grijanja, Instalacija električnog grijanja, Grijanje žlijebova, Grijanje terasa, Grijanje stubišta, Grijanje prilaza u garažu, Grijanje na struju, Grijanje kolnika i pristupnih rampi, Grijaći paneli, Grijaći kabeli, Grijaći elementi, Grijaće podloge, Grijači zraka, električni, Grijači zraka za grijanje prostorija, Grijači zraka, Grijači za popločene podove, Grijači za krov, Grijači velikih prostora, Grijači prostora, Grijači i oprema, Električno podno grijanje, Električni grijači za vanjsko grijanje, Električni grijači za unutarnje grijanje, Električna podna grijanja, Električna grijanja

Nakon višegodišnjeg iskustva tvrtka Grijanje Lehner d.o.o. od 2007. godine posluje samostalno i kao takva istupa na tržište električnih grijanja.

Zastupnici smo nekoliko značajnijih europskih proizvođača električnih grijaćih kabela te prateće opreme kao što su termostati i kontroleri za upravljanje grijačima.

Iza nas su već brojni veći i manji projekti odrađeni većinom na području Zagrebačke županije s tendencijom širenja na ostatak države pa i šire. 

Proizvodni asortiman: Električni grijači i kabeli stalne snage, samoregulirajući grijači za grijanje cijevi i oluka.

Prodajni asortiman: Električni grijaći kabeli stalne snage, električne grijaće mreže, električni samoregulirajući grijaći kabeli, termostati za podno grijanje, termostati i kontroleri za upravljanje grijačima vanjskih površina i grijačima za grijanje oluka i žljebova.

Intalacija električnog grijanja

Intalacija električnog grijanja

Teme