Ulaz za korisnike
I.T.V. Murexin d.o.o.
Tvrtka

I.T.V. Murexin d.o.o.

Proizvodnja ljepila za keramiku, toplinsko izolacijskih fasadadnih sustava, žbuka i masa za zaglađivanje, prodaja Murexin proizvoda za polaganje keramike, parketa, građevinska tehnika.

ITV Murexin tržišni je lider u proizvodnji građevinskih ljepila za polaganje keramike, te jedan od važnijih proizvođača toplinsko izolacijskih fasadnih sustava na hrvatskom tržištu. Pored navedenih programa bavi se distribucijom kompletnog programa za parket i građevinske tehnike poznatog austrijskog brenda Murexin.Povijest tvrtke veže se uz početke proizvodnje vapna u Hrvatskoj i daleku 1963. Danas je ITV Murexin dio koncerna Schmid Industrie holding međunarodne grupacije za proizvodnju građevinskih i izolacijskih materijala koja upravlja s više od 70 tvrtki u 17 država svijeta s preko 4.800 zaposlenika.Visokokvalitetni proizvodi, ispitani i certificirani prema Europskim smjernicama, isprobani u praksi dužoj od 30 godina i međunarodne reference odrednica su Murexinovog proizvodnog asortimana. Murexinovi proizvodi prisutni su putem razgranate trgovačke mreže u svim dijelovima Hrvatske. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stalnim inovacijama u proizvodnom programu, te stalnim ulaganjima u proces proizvodnje Murexinovi proizvodi korišteni su u gradnji mnogobrojnih stambenih, gospodarskih i javnih objekata na području RH.

Proizvodnja ljepila za keramiku, toplinsko izolacijskih fasadadnih sustava, žbuka i masa za zaglađivanje, prodaja Murexin proizvoda za polaganje keramike, parketa, građevinska tehnika.

Energy Saving Systems - toplinsko izolacijski fasadni sustavi - ljepila, fasadne ploče, tekstilno -staklene mrežice, predpremazi, završne dekorativne žbuke. Murexin program polaganja keramike – predpremazi, izravnavajuće mase, hidroizolacija, ljepila za keramiku, mase za fugiranje, silikoni, završni profili za keramiku. Murexin program polaganja parketa – predpremazi, mase za niveliranje i izravnavanje, ljepila za parket i drvo, ljepila za PVC, tekstil, linoleum, pluto, gumu, lakiranje i kitanje parketa, profili za parket i tepih. Murexin program građevinske tehnike – dodaci betonu i mortu, hidroizolacije, bitumenski premazi, saniranje betona, impregnacije i samolivi, sredstva za brtvljenje, industrijski podovi.

Teme