Ulaz za korisnike
Idas d.o.o.
Tvrtka

Idas d.o.o.

Tvrtka IDAS je osnovana 1993. godine i od tada uspješno posluje. Zahvaljujući kvalitetnom proizvodu i poštivanju dogovorenih rokova, odnosno brzoj i kvalitetnoj ugradnji PVC stolarije, tvrtka IDAS uspjela se proširiti na tržište cijele Republike Hrvatske. Dvadeset godina iskustva u radu naše tvrtke, još je jedan od ključnih dokaza da smo se samo zahvaljujući kvaliteti obavljenih poslova i pristupačnim cijenama za naše kupce, uspjeli održati na vrlo zahtjevnom i konkurentnom tržištu.

Tvrtka IDAS je osnovana 1993. godine i od tada uspješno posluje.

Zahvaljujući kvalitetnom proizvodu i poštivanju dogovorenih rokova, odnosno brzoj i kvalitetnoj ugradnji PVC stolarije, tvrtka IDAS uspjela se proširiti na tržište cijele Republike Hrvatske.

Dvadeset godina iskustva u radu naše tvrtke, još je jedan od ključnih dokaza da smo se samo zahvaljujući kvaliteti obavljenih poslova i pristupačnim cijenama za naše kupce, uspjeli održati na vrlo zahtjevnom i konkurentnom tržištu.

Proizvodnja pvc stolarije, demontaža postojeće stolarije i njezino zbrinjavanje,montaža prozora i vrata,klupčica,zamjena stakla...

Pvc prozori,ulazna i balkonska vrata, klizne stijene, venecijaneri, rolete, klupčice, pumpe za vrata, staklo, ozračnici, komarnici...

Teme