Ulaz za korisnike
Imo-Zadar d.o.o.
Tvrtka

Imo-Zadar d.o.o.

Tvrtka se bavi izradom idejnih, glavnih i izvedbenih projekata iz područja građevinarstva kao i stručnim nadzorom i savjetovanjem u gradnji. Na adresi tvrtke možete dobiti kvalitetne informacije o Vašim potrebama vezane za projektiranje, nadzor, građenje, dogradnju, nadogradnju, rekonstrukciju, sanaciju i energetsku sanaciju zgrada, etažiranje, troškovnike građevinskih radova, legalizaciju te cjelokupnu izgradnju Vaših stambenih, poslovnih i ostalih prostora.

Tvrtka se bavi izradom idejnih, glavnih i izvedbenih projekata iz područja građevinarstva kao i stručnim nadzorom i savjetovanjem u gradnji.

Na adresi tvrtke možete dobiti kvalitetne informacije o Vašim potrebama vezane za projektiranje, nadzor, građenje, dogradnju, nadogradnju, rekonstrukciju, sanaciju i energetsku sanaciju zgrada, etažiranje, troškovnike građevinskih radova, legalizaciju te cjelokupnu izgradnju Vaših stambenih, poslovnih i ostalih prostora.

Također pružamo usluge 3D vizualizacije građevine/projektnog rješenja za potrebe prezentacije investitoru. Obzirom na trendove u građevinarstvu sve češće su narudžbe projekata niskoenergetskih „pametnih kuća“ s velikim udjelom obnovljivih izvora energije gdje smo već stekli poprilično iskustvo.

Sva naša projektna rješenja su usklađena s važećom zakonskom regulativom, propisima, domaćim i međunarodnim normama i pravilima struke.

Svaki novi projekt nam predstavlja izazov i priliku za stvaranje novih inovativnih rješenja u skladu s tehnološkim napretkom struke, te željama i potrebama investitora. Svojim pristupom projektima garantiramo Vam kvalitetne usluge i uspješnu suradnju.

Otvorenost prema novim idejama, cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje te suradnja s poslovnim partnerima u cilju ponude najkvalitetnijih cjelovitih rješenja u projektiranju građevina, temeljne su odrednice tvrtke IMO – ZADAR d.o.o. Naše reference svjedoci su iskustva i uspješnosti.  Slobodno nam se obratite i očekujte kvalitetnu suradnju!

Projektiranje, nadzor i tehničko savjetovanje u graditeljstvu, etažiranje, legalizacija, gradnja ključ u ruke, energetsku sanaciju zgrada, Etažiranje, Izgradnja niskoenergetskih i pasivnih kuća, 3D vizaulizacija,

Projektiranje, nadzor i tehničko savjetovanje u graditeljstvu, etažiranje, legalizacija, gradnja ključ u ruke, energetsku sanaciju zgrada, Etažiranje, Izgradnja niskoenergetskih i pasivnih kuća, 3D vizaulizacija,

Teme