Ulaz za korisnike
Inerijer Brakić
Tvrtka

Inerijer Brakić

Obrt za interijer "Brakić" osnovan je 2003.g. Vlasnik i osnivač je g. Ivo Brakić, Skakavac 42a, 47212 Skakavac / Karlovac gdje se nalazi i sjedište obrta. Obrt je registriran za obavljanje ostalih završnih radova (šifra djelatnosti 45450), te uspješno posluje već šest godina. Stupanjem na snagu Zakona o licenciranju u građevinarstvu, obrt zadovoljava sve navedene zahtjeve te sa 02.07.2008.g. dobiva licencu od Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje radova. U obrtu je zaposleno 10 djelatnika koji su stručno osposobljeni za izvođenje montaže suhe gradnje. Završetkom poslovne godine 2008. obrt "Brakić" uspješnim poslovanjem zakonski ispunjava jedan od uvjeta te prelazi sa poslovanja obveznika poreza na dohodak na poslovanje obveznika poreza na dobit. Obrt "Brakić" također osim izvođenja cjelokupnih radova, radi i na održavanju i adaptiranju Lidl-objekata.

Obrt za interijer "Brakić" osnovan je 2003.g. 

Vlasnik i osnivač je g. Ivo Brakić, Skakavac 42a, 47212 Skakavac / Karlovac gdje se nalazi i sjedište obrta.

Obrt je registriran za obavljanje ostalih završnih radova (šifra djelatnosti 45450), te uspješno posluje već šest godina. 

Stupanjem na snagu Zakona o licenciranju u građevinarstvu, obrt zadovoljava sve navedene zahtjeve te sa 02.07.2008.g. dobiva licencu od Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje radova.

U obrtu je zaposleno 10 djelatnika koji su stručno osposobljeni za izvođenje montaže suhe gradnje. 

Završetkom poslovne godine 2008. obrt "Brakić" uspješnim poslovanjem zakonski ispunjava jedan od uvjeta te prelazi sa poslovanja obveznika poreza na dohodak na poslovanje obveznika poreza na dobit.

Obrt "Brakić" također osim izvođenja cjelokupnih radova, radi i na održavanju i adaptiranju Lidl-objekata.

 

Suha gradnja, Akustika, Gipserski radovi, pregradni zidovi, spušteni stropovi, oblaganje postojećih zidova i potkrovlja

Gips ploče

Teme