Ulaz za korisnike
Inotherm
Tvrtka

Inotherm

Proizvodnja, prodaja i montaža aluminijskih ulaznih vrata - Aluminijska ulazna vrata, Protuprovalna vrata , ručke za vrata, Kućni broj, Kvake LED diode Zvekik Sigurnosni zatvarači

Hrvoje Tuđen

T: + 385 1 482 15 11
M: + 385 994 821 511
F: + 385 1 482 15 11
E: prodaja.hr@inotherm.si

sa sjedištem u Prigorici 98, Ribnica, je srednje velika firma koja je osnovana 1991. godine. U početku je firma proizvodila termoizolacijska funkcijska i dekorativna stakla za potrebe domaćeg tržišta. Godine 1995. proizvodni program proširio se još na aluminijska vrata.

U početku je prodajni program ulaznih vrata od aluminija bio izrazito usmjeren na tržišta zapadne Europe, prije svega Njemačke, Austrije i Švicarske. Danas INOTHERM spada među najveće ponuđače ulaznih vrata od aluminija višeg cjenovnog razreda u Europi. Gledajući na povećanje prodaje iz godine u godinu tako se povećava i veličina firme. Danas je u firmi 130 zaposlenih.

Program ulaznih vrata INOTHERM korisniku jamči:

•   široku paletu proizvoda
•   ispunjenje individualnih želja
•   visok stupanj toplinske i zvučne izolacije
•   visok stupanj sigurnosti
•   jako dugi vijek trajanja proizvoda
•   veliki izbor i kompletnost ponude

Materijali, ugrađeni u ulazna vrata INOTHERM, najsuvremenija tehnologija izrade i stalna kontrola proizvodnje jamče proizvodu najvišu razinu kvalitete i njegove praktičnosti. Svi materijali, ugrađeni u vrata, ekološki su prihvatljivi i recikliraju se te imaju dugi vijek trajanja.

 

Proizvodnja, prodaja i montaža aluminijskih ulaznih vrata

Aluminijska ulazna vrata, Protuprovalna vrata , ručke za vrata, Kućni broj, Kvake LED diode Zvekik Sigurnosni zatvarači

Teme