Ulaz za korisnike
Interservis Promet d.o.o.
Tvrtka

Interservis Promet d.o.o.

Poduzeće INTERSERVIS – PROMET d.o.o., Zagreb, Ksenije Kantoci 1, je privatno poduzeće osnovano 1991. godine.

Glavna djelatnost poduzeća je prodaja i servis novih viličara OMG (Italy), prodaja rezervnih dijelova za viličare INDOS i LITOSTROJ, prodaja generalno uređenih viličara INDOS i LITOSTROJ te servis istih.

Popravljamo i servisiramo viličare ostalih proizvođača i ugrađujemo originalne rezervne dijelove.

Poduzeće se bavi i unutarnjom trgovinom i zastupanjem.

Raspolažemo sa:

odgovarajućim poslovnim prostorom 

sposobnim i motiviranim radnicima za svaki dio ponuđenog posla 

svim potrebnim alatom i pratećom opremom 

vozilima i strojevima za ponuđene radove 

kvalitetnom informatičkom opremom 

skladištem rezervnih dijelova 

svi ugrađeni dijelovi imaju odgovarajuću garanciju. 

U našoj radioni, Ksenije Kantoci 1, Zagreb, obavljamo popravak kao i kompletan servis viličara, a na zahtjev kupca obavljamo servis i na terenu.

Stručno osposobljeni serviseri ISP-a, koji imaju dugogodišnje iskustvo, održavaju Vaše viličare, ustanovljuju kako je došlo do kvara i savjetuju Vam kako je moguće kvarove spriječiti.

Servisna služba opremljena je servisnim vozilima koja im služe kao putujuće radionice, dobro je opremljena rezervnim dijelovima tako da je moguće kvar popraviti neposredno na terenu.

 

Korisniku usluga nudimo stručne radove po kurentnim cijenama i to: kvalitetno popravljanje kvarova garanciju za izvedene radove preventivno servisiranje i održavanje zamjenu motora i sklopova servis i popravak hidrauličkih uređaja. Svjesni smo da korisnici naših usluga očekuju visoku stručnost, pouzdanost, učinkovitost i primjerene cijene. Tvrtka i radnici učinit će sve kako bi ispunili ta očekivanja u što je moguće višoj mjeri.

Diesel i plinski viličari, Električni viličar s prednjim vilicama - Ergos, Ručni električni viličari za palete, Ručni paletni viličari... Saznajte više » Povratak na vrh Indos i Litostroj Indos i Litostroj generalno uređeni viličari, servis i rezervni dijelovi... Ručni viličari Ručni viličari Ručni paletni viličari, škarasti viličari, viličari za visoko podizanje... Mast pumpe Potopne pumpe za odvodnju, podvodne pumpe, podvodne pumpe za otpadne vode, univerzalne pumpe, pumpe za pretakanje sa zaštitom od eksplozije, pumpe za opasne tekućine sa zaštitom od eksplozije, pumpe za ispumpavanje podrum... Hidraulični sklopovi i dijelovi... Dreumex Dreumex Profesionalna sredstva za zaštitu, pranje i njegu ruku i višenamjenska sredstva za čišćenje... Gume GUME Gume za viličare sa zračnicom i super elastik...THE BOSS, SAVA, MITAS, ITALMATIC DIESEL MOTORI AKUMULATORI I TRAKCIJSKE BATERIJE ELEKTRO MOTORI UREĐAJI ZA PUNJENJE AKUMULATORA, STABILIZACIJSKIH TRANZISTORSKIH ISPRAVLJAČA I OSTALIH UREĐAJA REZERVNI DIJELOVI ZA MOTORE PERKINS NOVIJE GENERACIJE viličar

Teme