Ulaz za korisnike
 Keramika Modus
Tvrtka

Keramika Modus

Kupaonska oprema • Sanitarije za kupaonice, Pločice od keramike, Oblikovani elementi. Keramika Modus u svojoj ponudi ima zidne i podne keramičke pločice različitih dimenzija, namijenjene unutarnjim oblaganjima kuhinja i kupaonica, te pločice za vanjska oblaganja terasa ili staza. Bilo da gradite ili preuređujete prostor, odabirom keramičkih pločica unesite dašak svoje osobnosti i životnog stila. Pogledajte našu ponudu zidnih i podnih keramičkih pločica vrhunske kvalitete i dizajna, upotpunjenu dekorima i bordurama kao završnim detaljima u prostoru, i odaberite po želji…

Kao jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica europsku razinu poslovanja postiže timom zaposlenih stručnjaka te primjenjujući najsuvremeniju tehnologiju u tvornici u Orahovici. Godišnji kapacitet proizvodnje je 10 milijuna kvadratnih metara pločica. 

Ponosno možemo reći kako stojimo uz bok tehnološki najsuvremenijim tvornicama keramičkih pločica u ovom dijelu Europe, te smo se uvrstili i među vodeće proizvođače kompletnog asortimana keramičkih pločica, nudeći pločice za različite namjene:

• prešane podne i zidne pločice za unutarnje oblaganje

• prešane podne pločice za unutarnje i vanjsko oblaganje

• dekori i bordure kao završni  detalji u prostoru

Ulaganjem, ne samo u tehnologiju i povećanje proizvodnje, već i u osuvremenjivanje dizajna linija pločica koje Keramika Modus nudi na domaćem i stranom tržištu, ispunjeno je i posljednje, ali i ključno očekivanje kupca – kvaliteta i estetski dojam pločice. Više od 60% svog proizvodnog programa Keramika Modus izvozi u sve zemlje regije, Austriju, Italiju, Mađarsku, Rusiju, Rumunjsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Rusiju..., a indirektno i na sva ostala tržišta.

Proizvodnja i prodaja keramičkih pločica

Keramičke pločice, Zidne pločice, Zidne keramičke pločice, Zidne i podne pločice, Vanjska keramika (keramičke pločice), Unutarnja keramika (keramičke pločice), Podne pločice, Podne keramičke pločice, Oprema za WC i kupaonice, Keramičke pločice, zidne, Keramičke pločice, za vanjska oblaganja, Keramičke pločice za kuhinje, Dekori od keramičkih pločica, Dekorativne pločice, Dekorativne ploče, Bordure za keramičke pločice

Teme