Ulaz za korisnike
Klaudija Zubčić
Tvrtka

Klaudija Zubčić

Obožavam kada se moji klijenti, ali i bilo tko drugi, osjećaju ugodno i toplo u svoja 4 zida. Obožavam i proces koji vodi do trenutka kada ugledam osmijeh i oduševljenje na licima klijenata prilikom prezentacije projekta njihovog novo uređenog prostora.

U mojim interijerima prevladavaju neutralne, tople, i harmonične boje, udoban namještaj suvremenog dizajna i kvalitetne i prekrasne teksture. Time je smisao i priča cijeloga interijera zaokružena. Time smo i postigli cilj za svakog klijenta; toplinu doma, udobnost, mir, opuštenost, klijenti moraju osjećati prostor i biti okruženi lijepim stvarima koje sam samo za njih odabrala.

Znate onaj osjećaj kad u glavi imate neku ideju, a niste sigurni na koji je način staviti na papir bez da ju izgubite (u prijevodu:)?


Otprilike tako nekako je započela i ova moja dizajnerska pustolovina... Projekti i usluge unutarnjeg uređenja i arhitekture mogu biti dostupni svima, na jednostavan i brz način, putem online komunikacije.

Ideja za "online" dizajniranje prostora rodila se prije nekoliko godina kada sam dragim prijateljima pomogla urediti njihov novi dom, ali zbog velike udaljenosti nisam bila u mogućnosti izlaziti na teren. Oni su meni putem e-maila slali dimenzije, tlocrte i slike koji su mi bili potrebni za uređivanje njihovog doma, a na kraju su od mene dobili dizajn preuređenog prostora i 3D slike.
U tom trenutku sam shvatila da je sve prošlo bez ikakvih komplikacija, jednostavno, brzo i kvalitetno. Pitanje se postavilo:

Zašto na isti način ne bih svoje usluge ponudila svima? Zašto ne podijeliti moju strast za lijepim i funkcionalnim interijerom?

Kroz kratko vrijeme moja ideja se pretočila u projekt, projekt se pretvorio u nekoliko jednostavnih koraka koji su doveli do ove internet stranice. Kroz nju sam u mogućnosti ponuditi svoje dugogodišnje radno i kreativno iskustvo, mogu ponuditi svoje znanje kako nešto može biti funkcionalno i lijepo. Kratko i jasno rečeno: do Vašeg prostora iz snova Vas dijeli samo jedan mail.
Inspirirajte me. Dajte mi detalje i stvori ćemo cjelinu. Dopustite da ja Vas inspiriram. Moj pristup je uvijek osoban, kreativan i podređen Vašem savršenom prostoru. Stoga; s velikim entuzijazmom i uzbuđenjem sam spremna zakoračiti sa Vama u našu zajedničku dizajnersku pustolovinu!

Na kraju, nadam se da Vam se dopada moj stil uređenja prostora i ideja sa "novim" načinom komunikacije.

Sigurna sam da ste s ovom stranicom i njezinim informacijama dobili dovoljno samopouzdanja krenuti prema svojem prostoru iz snova?

Ja sam Vam i željela pokazati kako cjelokupan proces može biti jednostavan.
Korak do arhitekture i dizajna treba biti brz i pristupačan u bilo kojem smislu, a iz postojeće situacije (bio to tlocrt ili život općenito  treba izvući maksimum.
Zato se i dalje nadam dobroj komunikaciji i zahvaljujem svima onima kojima sam već pomogla da ostvare svoj idealniji životni ili poslovni prostor.

Sve druge želim inspirirati sa svojim DREAMROOM-ovima.

Analiza - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Dispozicija namještaja - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Dispozicija zidova/prostora - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Prijedlog boja - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Inspiracija - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Inspiracija 2.Varijanta - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Obloge zidova - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Obloge podova - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Renderi - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Plan rasvjete - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Plan spuštanja stropa - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Detalji - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora Procjena - unutarnje uređenje i dizajn unutarnjeg prostora

- modern ambiance touch metropolis
- caffee bar u industrijskom stilu graffiti elementima
- stari kameni zidovi u modernom okruženju
- moderno glamurozna transformacija stare obiteljske kuće
- čiste linije ne boje sa zaigranim detaljima
- dizajnerski interijer za neboderski caffe lounge bar
- apartmani u urbanom stilu
- futuristički nadahnut dizajn za sofisticirani restaurant
- skandinavski stil za svaku generaciju
- rustikalni sarm jedne konobe
- pomalo umjetnicki prikaz menze sa kafićem
- apartmani inspirirani neo baročknim detaljima bezvremenskom elegancijom
- moderne profinjene linije interijera za mladi bračni par 2
- ulaz db blagovaona

Teme