Ulaz za korisnike
Klima Buhin
Tvrtka

Klima Buhin

Distribucija, prodaja, instalacija i servis klimatizacijske, ventilacijske i rashladne tehnike i opreme Montaža klima uređaja, montaža klime, ugradnja klime, klima uređaja, klima uređaji - DAIKIN

Klima Buhin - 33 godine uspješnog poslovanja

Osnovani smo 15. prosinca 1977. godine, kao mala obrtnička radionica za popravak kućanskih aparata i rashladne tehnike. Par godina kasnije postajemo ovlašteni instalateri i serviseri tvrtke “TVT Boris Kidrič”, jedne od, tada domaćih, rijetkih proizvođača prozorskih klimatizera i klima ormara.

Osamdesetih počinjemo surađivati sa stranim proizvođačima klimatizacijske opreme, a 1988.god. postajemo ovlašteni distributeri, instalateri i serviseri “Toshiba” klima uređaja. Nakon punih 15 godina uspješne suradnje, ali zbog, nažalost, nesređenih odnosa na tržištu, početkom 2003. godine prestaje naš interes za suradnju sa spomenutom tvrtkom.

U međuvremenu, 1996.godine, počinje suradnja sa tvrtkom “Daikin” s ovlastima za uvoz, distribuciju, instaliranje i servisiranje njihovog kompletnog proizvodng programa, koji je vrlo opsežan i zahtjevan. Uređaji japanskog proizvođača ''Daikin'', su najprofesionalnija i najkvalitetnija klimatizacijska oprema u svijetu i uz stalne inovacije, drže taj primat već više od 15 godina.

Naši djelatnici obučavaju se u školskom centru proizvođača opreme; kako se tehnologija svakodnevno sve više razvija, tako se upotpunjuje i znanje našeg osoblja. Godišnje se održe dva do tri seminara za instalatere, servisere i tehničku podršku, a razmjerno tome i upoznavanje sa novim proizvodima za djelatnike komercijalne službe.

Naši zaposlenici, trenutno nas je 14, vrlo su stručni, savjesni i pouzdani suradnici. Zajedničko zalaganje i iznad svega, vrhunska kvaliteta izvođenja radova te vođenja tvrtke, priskrbila nam je certifikat ISO 9001:2000.

Klima Buhin je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj, u našoj ''branši'' (prodaje, montaže i servisiranja klmatizacijske opreme) koja se može ponositi visokim standardom kvalitete. Audit naše tvrtke i izdavanje certifikata za kvalitetu obavila je poznata njemačka certifikacijska kuca RWTÜV Systems GmbH iz Essena.

Našu kvalitetu potvrduje i lista naših referentnih objekata diljem Hrvatske.

Vlasnik i direktor:

Franjo Buhin

Distribucija, prodaja, instalacija i servis klimatizacijske, ventilacijske i rashladne tehnike i opreme Montaža klima uređaja, montaža klime, ugradnja klime, klima uređaja, klima uređaji - DAIKIN

Split sustav, Split + multi sustav, Zračni filteri, Unutrašnje klimatizacijske jedinice, Klima uređaji, Chilleri

Teme