Ulaz za korisnike
Kvarner Imobilije d.o.o. Njivice
Tvrtka

Kvarner Imobilije d.o.o. Njivice

Promet i prodaja nekretnina,

KVARNER IMOBILIJE je vodeća agencija za posredovanje u prometu nekretninama na otoku Krku, koja uspješno posluje od 1996. godine, a danas je dio trgovačkog drušva KVARNER IMOBILIJE d.o.o. koje je registrirano za niz djelatnosti vezanih za nekretnine.

Sjedište nam je u Njivicama, Kijac, Cvjetni trg 6.

Područje poslovanja je Sjeverni Jadran, prvenstveno otok Krk, te Crikveničko-Vinodolska rivijera, gdje Vam možemo ponuditi sve vrste nekretnina: apartmane, stanove, kuće, vile, građevinska zemljišta, pa do raznih objekata poslovne namjene poput hotela, restauranata i sl.

Naša usluga podrazumijeva potpunu organizaciju i izvršenje kupoprodaje nekretnina, započevši s razgledavanjem nekretnina, potom zaključenjem ugovora, izvođenjem komisije Porezne uprave radi reguliranja poreza na promet nekretnina, do uknjižbe novog vlasnika u zemljišnim knjigama i uručenja dokumenata koji potvrđuju vlasništvo.

U suradnji s našim partnerima možemo Vam omogućiti i rješavanje dodatnih poslova: ishodovanje lokacijske i građevinske dozvole, projektiranje, geodetsku izmjeru, gradnju, zatim ishodovanje uporabne dozvole, izrada etažnog elaborata itd.

U dogovoru s Vama, a ukoliko Vam ništa iz naše dnevne ponude ne odgovara, potrudit ćemo se pronaći nekretninu kakvu želite.

U našem dugogodišnjem poslovanju ponosni smo na naše iskustvo i uspjeh u suradnji s klijentima kako iz Hrvatske, tako i iz cijele Europe. Naime, brojni strani državljani, posredovanjem naše agencije, kupili su svoju nekretninu na "Zlatnom otoku", a mnogi od njih došli su uz preporuke onih koji su svoj san ostvarili u poslovnoj suradnji s nama.

Naravno, kupoprodaja nekretnina je ozbiljan posao i dugoročno ulaganje, stoga će naša suradnja biti popraćena temeljitim analizama i savjetima, te krajnje savjesnim i odgovornim pristupom svih djelatnika Kvarner imobilije d.o.o.

Obratite nam se s povjerenjem, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Naše znanje i 15-godišnje iskustvo Vaš su kapital!

Promet i prodaja nekretnina,

Luxuzne vile, Stanovi, Uredeski prostori, Kuće, Apartmani, Građevinska zemljišta

Teme