Ulaz za korisnike
L-Metallart
Tvrtka

L-Metallart

Rukohvati, Balkonske ograde, Nadstrešnice, Dvorišne ograde, Umjetnička bravarija, Aluminijske ograde, Žičane ograde, Bravarski radovi, Inox ograde,

Tvrtka L-Metallart je tvrtka iz Hrvatske koja je u privatnom vlasništvu te se bavi svih klasičnim bravarskim radovima te izradom lakih konstrukcija kao i djelatnostima izrade predmeta u tehnici ručnog kovanja. Tvrtka L-Metallart prati moderan dizajn te potrebe kupaca tako da osim klasičnih bravarskih radova s crnim materijalom ima u ponudi i sve bravarske radove s Inox materijalom i staklom. Također možemo ponuditi gotove sisteme aluminijskih ograda kao i gotovih panel sistema od žičanog pletiva.

Tvrtka L-metallart traži na području Njemačke pouzdane partnere koji bi zajedno s nama bili kvalitetniji, pouzdaniji i jeftiniji na tržištu. Tvrtka L-metallart garantira brzu, preciznu i kvalitetnu izradu poslova iz navedenih djelatnosti a kao glavnu prednost može se istaknuti povoljnija cijena nego na njemačkom tržištu, posebice raznim uredbama i zakonima izmeđju članica EU tako da je jedna od najvažnijih činjenica što surađujući s inozemnim partenirama tvrtka naručioc nema obvezu plačanja PDV-a. Nadalje tvrtka naručioc za određeni posao povjeren tvrtci L-Metallart ne mora zapošljavati dodatnu radnu snagu, te si tako direktno smanjuje trošak poslovanja te povećava konkurentnost. Mi smo Vam u mogućnosti ponuditi osim naše izrade gotovog proizvoda i naš transport do Vaših vrata te naravno i montažu istog. Jednostavnijim i bržim procesom obavljanja poslovanja od sada se ne morate brinuti za rokove i možete smanjiti vlasite troškove te povečati konkurentnost na tržištu. 

U smislu pozitivnog odgovora unaprijed Vam zahvaljujem na razumijevanju.

S poštovanjem,

L-Metallart

Geschaftsfuhrer; Igor Legac

Teme