Ulaz za korisnike
Lacertus Verbum d.o.o.
Tvrtka

Lacertus Verbum d.o.o.

Preko 2500 modela sudopera i slavina - svakom sudoperu priložena je odgovarajuća dodatna oprema. - raspoložive artikle šaljemo na adrese kupaca u roku od 24-48 sati od kupnje, direktno sa skladišta uvoznika. - modele kojih trenutno nema na hrvatskom tržištu, za Vas naručujemo direktno iz tvornice. - sve naše pošiljke su osigurane.

SUDOPER.HR je specijalizirana trgovina sudopera i slavina te prateće opreme za opremanje kuhinja. Već u samim počecima, pokazujući ozbiljnost i predanost što boljoj prezentaciji proizvoda u ponudi, prepoznati smo kao vodeća web trgovina sudoperima u regiji. Artikle iz ponude koju svakodnevno proširujemo kod nas možete kupiti po cijenama sniženima koliko god je moguće, a da se ne izgubi kvaliteta podrške, profesionalnost i povjerenje između nas i naših kupaca.

U našoj trgovini također možete pronaći i artikle ostalih robnih grupa. Ti artikli čine našu dodatnu ponudu, međutim nikako nisu zanemareni po pitanju kvalitete prezentacije, podrške u prodaji i dobavljivosti. U svakom trenutku možete pristupiti kupnji bilo kojeg artikla u našoj ponudi.

Zašto mi? 1. Dugogodišnje iskustvo - prodajni tim s više od 15 godina iskustva u prodaji sudopera i slavina. 2. Najveći izbor modela u RH - preko 2500 modela sudopera i slavina. 3. Najbolji izbor originalne dodatne opreme - svakom sudoperu priložena je samo odgovarajuća dodatna oprema. 4. Brza i povoljna isporuka - 89% raspoložive robe šaljemo na adrese kupaca u roku od 24-48 sati od kupnje, direktno sa skladišta uvoznika. 5. Posebne narudžbe - modele kojih nema na hrvatskom tržištu, za Vas naručujemo direktno iz tvornice. 6. Osigurane pošiljke - sve naše pošiljke su osigurane. Naša misija - Ponuditi najbolje iz svijeta sudopera i slavina, te prateće kuhinjske opreme - Direktnim slanjem u tranzitu smanjiti cijenu prema krajnjem kupcu - Dodatno ojačati distribucijsku mrežu u Hrvatskoj i Sloveniji - Postati najbolje odredište za kupnju sudopera i slavina u regiji - Našom uslugom i cijenom nastaviti stvarati mrežu zadovoljnih kupaca. Svakim se danom trudimo zadovoljiti standarde kvalitete koje smo si zadali i postići ciljeve koje smo odredili. Baš iz tog razloga svakom kupcu pristupamo s posebnom pažnjom i željom da kvalitetno ustanovimo njegove potrebe, te mu ponudimo najbolje moguće rješenje. Obratite nam se s povjerenjem i opremite kuhinju uz pomoć naših stručnjaka.

- preko 2500 modela sudopera i slavina - svakom sudoperu priložena je odgovarajuća dodatna oprema. - raspoložive artikle šaljemo na adrese kupaca u roku od 24-48 sati od kupnje, direktno sa skladišta uvoznika. - modele kojih trenutno nema na hrvatskom tržištu, za Vas naručujemo direktno iz tvornice. - sve naše pošiljke su osigurane.

Teme