Ulaz za korisnike
Legomont d.o.o.
Tvrtka

Legomont d.o.o.

Prodaja i proizvodnja odvodnih kanala i balkonskih slivnika

Legomont d.o.o. je obiteljska tvrtka nastala kao nastavak obrta koji je osnovan 1986. godine.

1994. godine Legomont širi svoju djelatnost na veleprodaju i maloprodaju proizvoda za dovodne i odvodne vodoinstalacije.

Kroz naredne godine želja za širenjem i napretkom je sve izraženija, te se tvrtka prestaje baviti maloprodajom u 2001. godini. Kao rezultat jasne vizije i smjera u kojem treba ići, Legomont se sve više okreće specijalizaciji, te uvozu i distribuciji naprednih proizvodnih programa. Zaključivši da je kvaliteta proizvoda i usluge od iznimne važnosti za razvoj i poziciju tvrtke na tržištu, kroz naredne dvije godine, postajemo uvoznici i distributeri za sljedeće proizvodne programe:

Georg Fischer Aquasystem PP-R sustav za dovodne instalacija vode Hutterer - Lechner program slivnika i odvoda (kupaonice, balkoni... PoloPlast program kućne kanalizacije niskog šumnog broja Ova tri programa su osigurala siguran i ubrzan napredak tvrtke, kao i sve bolju poziciju na tržištu. Legomont danas vrši distribuciju diljem Hrvatske, surađuje s brojnim tvrtkama iz građevinskog i trgovinskog područja, kao i projektantima vodoinstalacija, te svim svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu i potpunu tehničku podršku.

U protekloj 2007.godini, želja za specijalizacijom i širenjem asortimana postaje sve izraženija, te Legomont stupa u kontakt s Blucher Metal, vodećim svjetskim proizvođačem specijalnih inox sustava odvodnje. Nakon pregovora i obuke, postajemo službeni predstavnik u Republici Hrvatskoj, a samim time ostvarujemo naš dugogodišnji cilj specijalizacije i vrhunske kvalitete. U isto vrijeme dobivamo također zastupstvo i za austrijsku tvrtku HAGO, proizvođača revizionih okana, plinotijesnih poklopaca...

Legomont d.o.o. je brzorastuća tvrtka, koja posjeduje širok i iznimno specijaliziran asortiman proizvoda, osiguravajući svojim klijentima napredna tehnička rješenja dovodnih i odvodnih vodoinstalacija.

Od novih razvojnih ciljeva ističu se udovoljavanje ISO standardima, te opskrba i opremanje velikih gospodarskih subjekata u Hrvatskoj s modernim sustavima odvodnje.

Prodaja i proizvodnja odvodnih kanala i balkonskih slivnika

Inox sustavi odvodnje - Inox kanali, Standardni inox kanali, Modularni inox kanali, Dizajnirani odvodi, Compact odvodi, Dizajnirani odvodi, Odvodi, Kućni program , Inox separatori masti, Krovni, podni, balkonski slivnici, HL HUTTERER & LECHNER program krovnih, balkonskih i podnih odvoda..., • GEORG FISCHER +GF+ Aquasystem PP-R sustav za instalacije vode..., • BLUCHER slivnici i kanali izrađeni od nehrđajućeg čelika..., • HAGO plinotijesni poklopci izrađeni od poc. čelika, aluminija ili inoxa..., • POLOPLAST kućna kanalizacija niskog šumnog broja PoloKal NG..., • MUFLE PEHD kanali za linijsku odvodnju..., • ELKINGTON GATIC SlotDrain sustav kanala za površinsku odvodnju...

Teme