Ulaz za korisnike
Limovod - Centralni sustavi za usisavanje
Tvrtka

Limovod - Centralni sustavi za usisavanje

Uređaji, Usisne utičnice, Fleksibilna crijeva, Pribor i nastavci, Instalacija

Limovod (OIB 29162214353) je osnovan 1. veljače 1994. godine sa sjedištem u Samoboru. Specijalizirana smo tvrtka, ovlaštena za projektnu podršku, distribuciju, ugradnju i servis centralnih sustava za usisavanje, proizvođača Aertecnica.

Ugled naše tvrtke temeljen je na velikom broju uspješno izvedenih sustava i brižno njegovanom odnosu sa suradnicima, investitorima i korisnicima naših sustava. Dugoročno nastojimo stvoriti poželjnu i odgovornu tvrtku, prepoznatljivu po izvrsnosti usluge i proizvoda, s kojom je jednostavno poslovati.

Pogledajte ostatak naše internetske stranice, nastojat ćemo Vam na ugodan i jasan način predstaviti centralni sustav za usisavanje i razloge zbog kojih je on postao potreban dio opreme Vašeg prostora.

Srdačan pozdrav,

Mario Geušić, ing. grad.

Specijalizirana smo tvrtka, ovlaštena za projektnu podršku, distribuciju, ugradnju i servis centralnih sustava za usisavanje, proizvođača Aertecnica. Svojim iskustvom, stručnošću i kompetencijama te s punom odgovornošću za svaki naš savjet, preporuku ili projektno rješenje, nastojimo dugoročno zadržati brižno njegovan odnos sa suradnicima, investitorima i korisnicima naših sustava.

Uređaji, Usisne utičnice, Fleksibilna crijeva, Pribor i nastavci, Instalacija

Teme