Ulaz za korisnike
LIPA DRVENA GALANTERIJA
Tvrtka

LIPA DRVENA GALANTERIJA

Obiteljska obrtnicka radionica osnovana 1995. godine, a obradom drva i drvotokarijom bavimo se od 1983. godine. Radimo u vlastitom proizvodnom pogonu na dvije lokacije (fina i gruba obrada) od 700m2 i na zemljištu od cca 5000 m2. Plasman proizvoda je uglavnom na tržištu RH, a jedan dio se plasira i na EU tržište (Francuska, Švicarska).

PONUDA: Proizvodnja stropnih i tokarenih karniša ; tokarenje dijelova namještaja po uzorcima ili nacrtu (nogice,ručkice), drvene lajsne, tiple, vješalice , pokrivne kapice od ¤10mm – 20mm ; veleprodaja pvc karniša . POTRAŽNJA: Poslovna suradnja i zastupanje na domaćem ili vanjskom tržištu bilo Vi naše ili mi Vaše srodne proizvode.

- Stropne karniše sa vodilicama na iverici, nekoliko modela i u više boja do dužine od 5.00m, - Drvene tokarene karniše dužine od 1.20 m - 4.80 m, u nekoliko boja, a u četiri (4) različita modela. , - Dupla tokarena karniša, koja je naš dizajn i cijela je od drveta , - Mini-dekor karniša u dužinama od 0.60 m do 1.20 m u četiri (4) boje. , - Tokarene vjašalice: zidne i stojeće (stalak) vješalice u nekoliko boja. , - Drvene tokarene nogice za namještaj po uzorcima ili po nacrtu, isto tako i tokarene prihvatnike (ručkice) za namještaj. , -Drvene tokarene tiple za spajanje elemenata u debljinama od: ¤ 8 mm, ¤ 10 mm, ¤ 12 mm i ¤ 18 mm. , -Pokrivne kapice (za skrivanje vijaka) u debljinama od: ¤ 10 mm, ¤ 12 mm, ¤ 14 mm i ¤ 20 mm., -Drvene lajsne: za dovratnike, podne lajsne za parket ili laminat od hrasta, bukve, jelovine ili jasena , -Drvene šragne (kozlići), Moguća proizvodnja svih tokarenih elemenata po Vašim uzorcima ili nacrtima iz Vašeg ili našeg materijala.,

Teme