Ulaz za korisnike
LJILJAN S
Tvrtka

LJILJAN S

Tvrtka Ljiljan S osnovana je 1991. godine sa svrhom proizvodnje i prodaje prehrambenih i neprehrambenih proizvoda i usluga. U samom početku upošljavala je trojicu radnika tj. ujedno i osnivača, te kao prodajni i skladišni prostor koristila obiteljsko dvorište, a kao transportno sretstvo koristila je obiteljski traktor. Tvrtka je osnovana na temelju obiteljske sinergije te se je uspješnim radom i odnosom prema klijenteli održala sve do danas. Danas broji 38-oricu radnika te posjeduje preko 10 000 m2 skladišnog i prodajnog prostora sa zavidnom veličinom transportnog parka.

Transportne usluge Naše poduzeće u suradnji s poduzećem Slu-Kom d.o.o. nudi transportne usluge. Pokrivena je cijela Hrvatska i susjedne europske zemlje. Prilikom kupnje robe u našoj trgovini osigurana Vam je besplatna dostava na području 15 km od Kutine. Ukoliko imate potrebu za prijevozom na udaljenije lokacije, sa zadovoljstvom možemo to učiniti za Vas. Naši transportni kapaciteti su dostatni bez obzira na količinu robe koju ste naručili. Miješanje boje za fasadu Kod nas u poduzeću je u ponudi usluga koja može vašem domu ili poslovnom objektu dati sasvim novu dimenziju. Implementiran je sustav koji omogućuje dobivanje nijanse boje za fasadu kakvu Vi želite. Cijeli sustav je baziran na računalnom sustavu kojim se može dobiti vrlo precizna nijansa koja će sigurno zadovoljiti Vaše želje i potrebe.

Termo i hidro izolacije, Unutarnje, vanjske i toplinske žbuke, Mase za gletanje i niveliranje, Ljepila i druga veziva, Sve za krov, blok opeka, puna opeka, Ytong blok, Crijep, Oprema za krov, rubnjaci, betonske kocke, betonski kanali, fert gredice

Teme